Főoldal > AKTUÁLIS > Mindjárt 50, mégis csúcsformában a színésznő!

Mindjárt 50, mégis csúcsformában a színésznő!

0

Írta: and

Egy nő számára talán nincs is nagyobb és őszintébb dicséret annál, ha az ötödik ikszhez közeledve őt kérik fel, hogy legyen egy világmárka arca. Ez történt Julianne Moore-ral is, aki a Bulgari óra- és ékszerkollekcióját, majd a márka táskáit is reklámozta. A felkérésben pedig minden bizonnyal fontos szerepet játszott az is, hogy a színésznő ma […]

profimedia-0076129980.jpg ()Egy nő számára talán nincs is nagyobb és őszintébb dicséret annál, ha az ötödik ikszhez közeledve őt kérik fel, hogy legyen egy világmárka arca. Ez történt Julianne Moore-ral is, aki a Bulgari óra- és ékszerkollekcióját, majd a márka táskáit is reklámozta. A felkérésben pedig minden bizonnyal fontos szerepet játszott az is, hogy a színésznő ma is szép, öntudatos, nőies és persze nagyon csinos!

Julianne Moore – bár a múltban őt is érték olyan vádak, hogy diétákkal vagy koplalással éri el a kívánt alakot – többször is felemelte már hangját a még mindig gyakran foglalkoztatott, „nullás méretű” színésznők és modellek ellen. Julianne saját bevallása szerint nagyon fontosnak tartja a kiegyensúlyozott táplálkozást, ezért semmit sem tagad meg magától – a mennyiségekre viszont igyekszik figyelni.

A kétgyerekes sztáranyuka nem az edzés megszállottja, de az évek során több olyan sportot is kipróbált, amelyek elnyerték a tetszését. Szívesen jár például jóga- és Pilates órákra, de az edzőtermekkel sincs problémája: lelkesen végzi személyi edzője, David Kirsch által összeállított gyakorlatsort.

Ismerd meg hazánk gyógynövénykincseit!

Élj hosszabb életet a szójától!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X