Főoldal > AKTUÁLIS > Őrületes edzések éjszakája

Őrületes edzések éjszakája

0

Írta:

A NIVEA Fitness Night nagyszerű alkalom arra, hogy megismerjük a klub fantasztikus hangulatát és átgondoljuk, hogy a hideg idő beköszöntével hogyan tarthatjuk karban testünket és lelkünket. A programok igen sokrétűek, mindenki találhat számára megfelelőt, legyen szó sportemberekről, kihívást kereső versenyőrültekről, vagy éppen relaxálni vágyó vendégekről. A klub nagyszerűsége abban rejlik, hogy igazán rendhagyó módon próbálja […]

A NIVEA Fitness Night nagyszerű alkalom arra, hogy megismerjük a klub fantasztikus hangulatát és átgondoljuk, hogy a hideg idő beköszöntével hogyan tarthatjuk karban testünket és lelkünket.

lite2.jpg ()A programok igen sokrétűek, mindenki találhat számára megfelelőt, legyen szó sportemberekről, kihívást kereső versenyőrültekről, vagy éppen relaxálni vágyó vendégekről. A klub nagyszerűsége abban rejlik, hogy igazán rendhagyó módon próbálja megszerettetni és megtartatni a mozgás örömét, és hozzájárulni egy egészségesebb élet kialakításához. Az egészséges életmód iránt elkötelezett szervezők hosszú távú célja, hogy olyan rendezvény jöjjön létre, amely összekapcsolja a mozgást a szórakozással, és amely új trendet teremt a budapesti fiatalok körében.

Október 16-án éjszaka egészen különös módon adózhatunk egészségünknek. Ebben a rendhagyó napszakban is használhatjuk természetesen a klub valamennyi szolgáltatását, és esti hangulatban vehetünk részt olyan csoportos órákon, mint a bodyART™, Pilates, NIA, és bemutatkozik a fergeteges, latin gyökerekkel rendelkező ZUMBA®.  A mozogni kevésbé vágyókra is gondoltak, a masszázsokat ezen a napon 30 % kedvezménnnyel lehet igénybe venni. Az amatőr squash játékosokat éjszakai squash kupával várják a rendezők. Az új trendeket követőket lézerfényes SPINNING® és szabadtéri Boot Camp, TRX® órák várják. Az értékes nyereményeket felsorakoztató tombolasorsolás mellett részt vehetünk különböző egészségügyi szűréseken is, melyek rendkívül fontosak ahhoz, hogy képet kapjunk egészségügyi állapotunkról, és ennek megfelelően tudjuk edzésprogramunkat  összeállítani.

lite3.jpg ()A Lite Wellness Clubok professzionális lehetőséget kínálnak a testedzésre, mozgásra és kikapcsolódásra. Hazánkban még meglehetősen ritkának számít, hogy a szakmai csapatokat diplomás dietetikusok, gyógytornászok, testnevelők, és a legmagasabban képzett professzionális személyi edzők alkotják. A klub személyi edzői hazánkban elsőként csatlakoztak az Európai Hivatásos Edzők Regiszterébe. A klubok teljes körű szolgáltatást biztosítanak a sportolni vágyóknak, egészségük megőrzéséhez. Fizikailag aktív életmóddal sok betegség megelőzhető, gyógyítható. Az edzők segítenek az egyedi edzés programok kialakításában, szükség esetén orvosi kontroll mellett. A wellness részlegben lehetőség nyílik pihenésre, feltöltődésre.

Kezdjük el az őszi-téli karbantartást ezen az októberi szombat estén! Tarts velünk az őrült edzések éjszakáján!

További információ: www.litewellness.hu

Ismerd meg hazánk gyógynövénykincseit!

Élj hosszabb életet a szójától! 

Játssz és nyerj wellness hétvégét!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X