Főoldal > AKTUÁLIS > Szeretnéd, hogy teljesüljön a vágyad? Ma kívánj!

Szeretnéd, hogy teljesüljön a vágyad? Ma kívánj!

0

Írta: and

A tibeti hagyomány szerint négy olyan nap van egy évben, amikor a Föld útját egy különleges, pulzáló ultraviola sugár keresztezi. Ennek hatására minden teremtés tízmilliószoros erővel hat: gondolataink, kívánságaink, vágyaink teljesülését rendkívüli energiák segítik. Bár a vonzás törvénye minden nap működik, ezen a napon ez különösen így van. Ezért igyekezz ma pozitív gondolatokkal felvértezni magad, […]

A tibeti hagyomány szerint négy olyan nap van egy évben, amikor a Föld útját egy különleges, pulzáló ultraviola sugár keresztezi. Ennek hatására minden teremtés tízmilliószoros erővel hat: gondolataink, kívánságaink, vágyaink teljesülését rendkívüli energiák segítik. Bár a vonzás törvénye minden nap működik, ezen a napon ez különösen így van. Ezért igyekezz ma pozitív gondolatokkal felvértezni magad, ha pedig mégis negatív érzések kerítenének hatalmukba, fókuszálj arra, hogy ezeket most képes vagy tízmilliószoros erővel elengedni! A fogyó Hold ráadásul pluszban támogatja a feleslegessé vált dolgok, érzések, kapcsolatok elengedését.

shutterstock_46711306.jpg ()Légy tudatos! Ne a gondolataid uralkodjanak feletted, te uralkodj a gondolataid felett. Ha kiegyensúlyozott kapcsolatot szeretnél, képzeld el minél élethűbben, ahogy a pároddal minden együtt töltött perc maga a boldogság, öleld magadhoz, és add át magad a harmónia érzésének. Fontos, hogy egy percig se kételkedj, hidd, hogy ez így is lesz!

Ha 17 óra 10 perckor van egy kis időd, keress egy csendes zugot, ahol senki sem zavar, és néhány percre újra vizualizáld a vágyaidat! Ebben az időpontban éri el ugyanis a csúcspontját az energiasugár jelenléte. Ha van lehetőséged ezt egy kisebbfajta szertartással is megerősíteni, akkor gyújts meg egy fehér vagy aranyszínű gyertyát vagy mécsest. Ezután fogj egy A4-es lapot, és középen egy vonallal válaszd ketté. A baloldal tetejére írd fel: „Nincs tovább szükségem rájuk, ezért ezeket a dolgokat elengedem.” A jobboldal tetejére pedig ezt: „Ilyen életet szeretnék, ezeket a dolgokat bevonzom.” Majd sorolj fel mindkét oszlopban mindent, amit szeretnél. Fontos, hogy a kívánságaidat nagyon pontosan, jelen időben és konkrét határidővel jegyezd fel. Végül nézd át a listádat, és gondold át alaposan, hogy valóban ezekre vágysz-e. Biztosan boldog leszel, ha megvalósulnak? Amennyiben a válaszod (még mindig) igen, vágd ketté a lapot a vonal mentén, majd az elengedésre váró dolgok listáját égesd el a gyertya lángjában. Érezd át teljesen, hogy ezek a dolgok már nem képezik részét az életednek! Végül adj hálát „segítőidnek” a kívánságaid teljesüléséért, és igyekezz teljes mértékben átélni a  képzeletben már megvalósult álmaidat.

Az életmódváltás lehet egyszerű is! Próbáld ki!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X