Főoldal > AKTUÁLIS > 42 évesen is bombanő Lucy Liu – így marad csúcsformában!

42 évesen is bombanő Lucy Liu – így marad csúcsformában!

0

Írta: and

Lucy Liu az évek során szinte semmit sem változott: nemcsak a vonásai tűnnek kislányosnak, hanem alakja is ugyanolyan vékony maradt. Így a színésznő fotóit nézegetve szinte hihetetlennek tűnhet, hogy már 42 éves is elmúlt! Ez a kortalan szépség viszont nem csupán a géneknek köszönhető, hiszen Lucy sokat tesz azért, hogy ilyen jó formában lehessen. A […]

Lucy Liu az évek során szinte semmit sem változott: nemcsak a vonásai tűnnek kislányosnak, hanem alakja is ugyanolyan vékony maradt. Így a színésznő fotóit nézegetve szinte hihetetlennek tűnhet, hogy már 42 éves is elmúlt!

profimedia-0025652701.jpg ()Ez a kortalan szépség viszont nem csupán a géneknek köszönhető, hiszen Lucy sokat tesz azért, hogy ilyen jó formában lehessen. A rendszeres mozgás mellett a helyes táplálkozásra is ügyel: nem követi az épp divatos diétákat, és a villámgyors fogyást ígérő módszerekben sem bízik. Ehelyett a rendszeres étkezést és az egészséges alapanyagokat választja, valamint mindig odafigyel a mennyiségekre.

Lucy legtöbbször éttermekben eszik, ahol dietetikusa tanácsára nem majszol kenyeret étkezés előtt, és aperitifet sem fogyaszt. Valamint igyekszik grillezett halféléket választani, amit többnyire párolt vagy sült zöldségekkel fogyaszt.

Japán étteremben többnyire szusit kér, de ha olasz vendéglőbe megy, a tésztákat vagy a zöldséges feltéttel készült pizzát sem tagadja meg magától, a mennyiségekre viszont nagyon figyel. Desszertként általában egy-egy szelet gyümölcsöt majszol el édességek helyett.

A Charlie angyalai, a Chicago és a Kill Bill sztárja nagyon elfoglalt – jelenleg öt produkciójának utómunkálatai zajlanak, miközben hatodik projektjét, a Marry Me című tévésorozatot forgatja –, ám a rendszeres mozgásra mindig kellő időt szán.

Lucy szívesen mozog a szabadban: ha ideje engedi, kocogni jár. A színésznő régebben minden nap 30-40 percet töltött az edzőteremben, a taposógépen is, ám mivel ezt túl monotonnak találta, most minden nap háromszor nyújtógyakorlatokat és mini Pilates- edzéseket tart. Úgy érzi, ez nemcsak sokkal kellemesebb és változatosabb, de a testének is nagyon jót tesz.

Ismerd meg hazánk gyógynövénykincseit!

Élj hosszabb életet a szójától!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X