Főoldal > AKTUÁLIS > 52 évesen is ellenállhatatlan Michelle Pfeiffer – így tartja formában magát!

52 évesen is ellenállhatatlan Michelle Pfeiffer – így tartja formában magát!

0

Írta: and

Michelle Pfeiffer évtizedek óta reflektorfényben éli az életét: a hetvenes évek vége óta számtalan filmben és sorozatban szerepelt. Emellett gyakran láthattuk őt magazinok oldalain, hiszen sokan kíváncsiak a színésznő titkaira – így például arra is, hogyan tartja magát ötven felett is ilyen fantasztikus formában. A Veszedelmes viszonyok, a Batman visszatér, a Hírek szerelmesei és a […]

Michelle Pfeiffer évtizedek óta reflektorfényben éli az életét: a hetvenes évek vége óta számtalan filmben és sorozatban szerepelt. Emellett gyakran láthattuk őt magazinok oldalain, hiszen sokan kíváncsiak a színésznő titkaira – így például arra is, hogyan tartja magát ötven felett is ilyen fantasztikus formában.

profimedia-0024059556.jpg ()A Veszedelmes viszonyok, a Batman visszatér, a Hírek szerelmesei és a Hajlakk című filmek sztárja alacsony zsírtartalmú ételeket igyekszik a tányérjára tenni, emellett kerüli a cukrot, a tejtermékeket, a fehér kenyeret és a tésztaféléket.

A látszat ellenére azonban az 52 éves színésznő nagyon fontosnak tartja, hogy ne legyen túl szigorú magával, így ha nassolni támad kedve, olykor-olykor engedélyez magának némi finomságot: többnyire sós ropogtatnivalókkal vagy egy-egy kanál jégkrémmel kedvez magának.

„Az én módszerem rendkívül egyszerű: táplálkozz helyesen, mozogj, aludj sokat, de ne felejtsd el néha egy kicsit kényeztetni magad” – mondta Michelle egy interjúja során. A színésznő emellett arról is nyíltan beszélt, hogy nem ítéli el a plasztikai műtéteket, de ő nem él ezekkel.

„Nem hinném, hogy a férfiak azt akarnák, hogy a nők groteszk módon plasztikáztassák magukat, vagy alultáplált csontvázakká váljanak. Úgy vélem, a világ összes plasztikai műtétje sem akadályozza meg, hogy megöregedjünk” – vallja a színésznő.

Michelle tehát elmondása szerint a plasztikai sebészet nyújtotta előnyök helyett másként próbál minél csinosabb maradni – például rendszeres sporttal. Korábban naponta futott, akár 6-9 kilométert is, a Hajlakk című mozi forgatása előtt azonban új személyi edzője javaslatára inkább jógázni kezdett, és kipróbálta a Pilatest is.

A futás iránti szerelme azonban nem múlt el végleg: manapság is űzi néha ezt a sportot, de inkább a sprintelést vagy a gyorsgyaloglást választja. Ezenkívül, ha ideje engedi, túrázni is szívesen jár.

Fotó: Profimedia.hu

Ismerd meg hazánk gyógynövénykincseit!

Élj hosszabb életet a szójától!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X