Főoldal > AKTUÁLIS > A Világ Második Legjobb Állása – világutazó kerestetik!

A Világ Második Legjobb Állása – világutazó kerestetik!

0

Írta:

A legjobb pályázó féléven át havonta egy különleges utat és a hat hónapra, egymillió forintot nyer.  A győztes feladata lesz, hogy mindent kipróbálva tesztelje és véleményezze az utakat a világ legszebb tájain, és az élményeiről folyamatosan beszámoljon videóblog és internetes napló formájában. Jelentkezni 2011. január 9-ig a www.alegjobballas.hu weboldalon lehet. A játék háromfordulós, a beérkezett […]

A legjobb pályázó féléven át havonta egy különleges utat és a hat hónapra, egymillió forintot nyer.  A győztes feladata lesz, hogy mindent kipróbálva tesztelje és véleményezze az utakat a világ legszebb tájain, és az élményeiről folyamatosan beszámoljon videóblog és internetes napló formájában.

Jelentkezni 2011. január 9-ig a www.alegjobballas.hu weboldalon lehet.

A játék háromfordulós, a beérkezett bemutatkozó videók közül az utazási iroda munkatársai juttatják a legjobb százat a második körbe, ahol elkezdődhet a rajongók gyűjtése. A második körben már a weboldalon és a Facebookon szavazók döntik el, ki jut majd a tízes döntőbe, így előnyben lesznek azok, akinek kiterjedt ismeretségi körük van, vagy gyorsan képesek maguk mellé szavazótábort gyűjteni. A döntőre Budapesten kerül majd sor márciusban, izgalmas és játékos vetélkedő formájában.

shutterstock_41811493.jpg ()A szervezők nem támasztottak különleges feltételeket a jelentkezésnél, így minden magyarul és valamelyest angolul beszélő, utazni vágyó felnőtt korú jelentkezését várják. A jövőbeni nyertesnek havonta két hétre kell majd szabaddá tennie magát, hogy első kézből mutassa be a világ néhány csodáját, így munkakeresők és akár, a munkaadó függvényében, állásban levők is jelentkezhetnek. A nyeremény hat csodálatos luxusút és egymillió forint.

Sokan emlékeznek talán, hogy az ausztrál idegenforgalmi bizottság 2009-ben „A világ legjobb állása” címmel egy álommunkát hirdetett meg, és azóta is számos hasonló kampány indult a világ minden táján.  Nem véletlen a mostani „A Világ Második Legjobb Állása” elnevezés sem – nem titok, hogy habár a két kampány koncepciójában és lépéseiben különbözik, van kapcsolat köztük. A szervezők megkeresték a tavalyi kampány megbízóit, akik üdvözölték, támogatásukról biztosították a magyar kezdeményezést, és sok sikert kívánnak minden jelentkezőnek, és rengeteg örömöt a leendő szerencsés nyertesnek.

Ben Southall az ausztráliai játék győztese elképesztő kalandként élte meg a „munkát”: „2009 júliusában egy új és óriási kaland kezdődött számomra. Fantasztikus élmény volt egy olyan emlékezetes versenyben részt venni, mint „A világ legjobb állása”.  Általában olyan dolgokkal foglalkozom, melyeket egyesek kalandosnak vagy akár őrültnek is tarthatnak, de én mindig is úgy próbáltam élni, hogy a lehető legjobban kihasználjam azt az időt, amit a Föld nevű bolygón töltök”

Most egy hasonlóan fantasztikus lehetőség vár arra, aki megnyeri A Világ Második Legjobb Állását. A Tensi reméli, minél többen pályáznak majd, hiszen ilyen lehetőség lehet, hogy csak egyszer adódik az életben.

További információ: www.alegjobballas.hu

Ismerd meg hazánk gyógynövénykincseit!

Élj hosszabb életet a szójától!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X