Főoldal > AKTUÁLIS > Bombaformában: így marad csinos és fitt Nelly Furtado!

Bombaformában: így marad csinos és fitt Nelly Furtado!

0

Írta: and

A legtöbb sztár lelkesen látogatja az edzőtermeket, és táplálkozására is nagyon odafigyel, hiszen a róluk készült fotókon és videókon szeretnének a lehető legjobb formájukban tündökölni. Ez alól Nelly Furtado sem kivétel: a portugál származású kanadai énekesnő lételeme a mozgás, emellett az étkezésre is nagyon odafigyel. Nelly többnyire alacsony zsír- és szénhidráttartalmú ételeket fogyaszt, és igyekszik […]

profimedia-0038442150.jpg ()A legtöbb sztár lelkesen látogatja az edzőtermeket, és táplálkozására is nagyon odafigyel, hiszen a róluk készült fotókon és videókon szeretnének a lehető legjobb formájukban tündökölni.

Ez alól Nelly Furtado sem kivétel: a portugál származású kanadai énekesnő lételeme a mozgás, emellett az étkezésre is nagyon odafigyel. Nelly többnyire alacsony zsír- és szénhidráttartalmú ételeket fogyaszt, és igyekszik a legjobb alapanyagokból készült ételeket a tányérjára tenni.

Ha egy-egy jeles eseményre, mondjuk egy rangos díjátadóra gyorsan meg szeretne szabadulni két-három kilótól, rengeteg friss gyümölcsöt és párolt zöldséget fogyaszt, és sok vizet iszik. Ezektől jobban pörög az anyagcseréje, ezen kívül, ha evés előtt elkortyolgat egy pohár vizet, kevésbé érzi magát éhesnek, így kevesebb ételt szed a tányérjára.

A 32 éves Nelly kislánya születése után gyorsan visszanyerte csinos alakját, ám egy interjú során elmondta, hogy ebben szerinte a szoptatásnak nem volt különösebb szerepe – sőt, ellenkezőleg.

„Mindenki hazudik, aki szerint a szoptatás segít a fogyásban – mondta, majd hozzátette – két évig szoptattam a lányomat, de nekem akkor lett jóval több energiám, amikor abbahagytam.”

A sok energiát pedig okosan osztja be: nemcsak énekesnői és produceri karrierjét egyengeti, hanem rendszeresen sportol is. Legtöbbször tánccal és hosszú sétákkal tartja formában magát, de kislánya után is annyit szaladgál, hogy szerinte az is sportnak tekinthető.

Fotó: Profimedia.hu

Ismerd meg hazánk gyógynövénykincseit!

Élj hosszabb életet a szójától!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X