Főoldal > AKTUÁLIS > Egy szupermodell vékonyságának titkai: így marad csúcsformában Agyness Deyn!

Egy szupermodell vékonyságának titkai: így marad csúcsformában Agyness Deyn!

0

Írta: and

Agyness Deyn napjaink egyik legkeresettebb és legfigyelemfelkeltőbb modellje. Ám az extravagáns frizuráiról és különleges öltözékeiről ismert Agy-t talán mégsem megjelenése, hanem vékonysága miatt éri a legtöbb kritika – sokak szerint koplalással éri el, hogy ilyen sovány marad. A szupermodell viszont azt állítja, eszébe sem jut sanyargatni a testét: vékony alkatáért a gének felelősek, ő pedig […]

Agyness Deyn napjaink egyik legkeresettebb és legfigyelemfelkeltőbb modellje. Ám az extravagáns frizuráiról és különleges öltözékeiről ismert Agy-t talán mégsem megjelenése, hanem vékonysága miatt éri a legtöbb kritika – sokak szerint koplalással éri el, hogy ilyen sovány marad.

profimedia-0035045937.jpg ()A szupermodell viszont azt állítja, eszébe sem jut sanyargatni a testét: vékony alkatáért a gének felelősek, ő pedig koplalás helyett a napi ötszöri étkezést választja. Kiegyensúlyozott étrendje értelmében semmit sem tagad meg magától, de meg kellett tanulnia mértéket tartani.

„Sokan azt gondolják, hogy a modellek éheznek, de én nem! Rendesen eszem – bizonygatta egy interjúja során, majd hozzátette – szerintem az egészség a legfontosabb, ennek érdekében pedig mindenből lehet enni egy keveset. Ha túl sokat eszünk, hízunk, ha viszont az arany középutat választjuk, akkor nem. Mindent csak mértékkel – kivéve a pizzát!”

A sikeres modell olyannyira nem tud élni kedvenc étele, a pizza nélkül, hogy minden héten legalább egyszer fogyaszt belőle néhány szeletet. Továbbá hetente egy alkalommal engedélyez magának egy kicsit a britek nemzeti ételéből, a halból és sültkrumpliból.

Amikor szépségtippjeiről faggatták, Agyness elmondta, hogy a haját mindig hideg vízzel öblíti le, amitől tincsei fényesek és selymes tapintásúak lesznek. A hatás növelése érdekében citromlevet vagy ecetet is tesz az öblítővízbe.

Agy bármilyen elfoglalt is, a mozgásra soha nem sajnálja az időt és az energiát. Hetente három alkalommal jógázik, emellett nagyon szeret biciklizni is. „Amint van egy szabad percem, az első dolgom, hogy felpattanok a bringámra” – árulta el egy interjúban a modell.

Fotó: Profimedia.hu

Ismerd meg hazánk gyógynövénykincseit!

Élj hosszabb életet a szójától!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X