Főoldal > AKTUÁLIS > Fitt és csinos: így őrzi vonalait a Született feleségek sztárszínésznője!

Fitt és csinos: így őrzi vonalait a Született feleségek sztárszínésznője!

0

Írta: and

A Született feleségekből ismert Nicolette Sheridan már az ötödik ikszhez közelít, ám ez egyáltalán nem látszik rajta: a csinos színésznő vonalait sok olyan fiatal nő is megirigyelheti, akik akár a lányai is lehetnének. Pedig Nicolette korántsem a diéták megszállottja, sőt, egy interjúban elárulta, hogy nagyon szereti a gyorséttermi kosztot, főként a pizzát és a sültkrumplit. […]

A Született feleségekből ismert Nicolette Sheridan már az ötödik ikszhez közelít, ám ez egyáltalán nem látszik rajta: a csinos színésznő vonalait sok olyan fiatal nő is megirigyelheti, akik akár a lányai is lehetnének.

profimedia-0026267189.jpg ()Pedig Nicolette korántsem a diéták megszállottja, sőt, egy interjúban elárulta, hogy nagyon szereti a gyorséttermi kosztot, főként a pizzát és a sültkrumplit. A sikersorozat forgatásain is gyakran megkívánta ezeket – azért is, mert Teri Hatcher többnyire ilyesmikkel traktálta a stábot, ami miatt Nicolette össze is kapott vele. 

A szőke színésznő próbál erős maradni, és odafigyel arra, miből mennyit eszik. Tehát a második szelet pizzára talán már nemet mond, mivel a szénhidrátok bevitelét igyekszik csökkenteni.

Friss zöldségekből és gyümölcsökből viszont jóval többet szed a tányérjára. „Ezekből bátran fogyasszatok, mert magas a rosttartalmuk, ami szintén segíti a test méregtelenítését” – tanácsolja a sztár. 

Nicolette azonban nemcsak enni imád, de a mozgás is az élete része: „szeretek sportolni, így olyan gyakran járok edzőterembe, amennyire csak az időm engedi” – mondta egy interjúja során.

A színésznő részben a kardio- gyakorlatoknak köszönheti fittségét, mint például az aerobic vagy a rendszeres futás. Utóbbit az edzőtermen kívül kutyájával űzi: hetente négy-hét alkalommal futnak négylábú kedvencével.

Nicolette 3 éves kora óta szeret lovagolni, de közel áll hozzá a röplabda és a harcművészetek is. A színésznőnek otthon nincs konditerme, ám lakásában sem kell lemondania a mozgás öröméről. Ezt többnyire a házimunkában találja meg – ezeket a „gyakorlatokat” ráadásul legszívesebben meztelenül végzi!

Fotó: profimedia.hu

Ismerd meg hazánk gyógynövénykincseit!

Élj hosszabb életet a szójától!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X