Főoldal > AKTUÁLIS > Gyönyörű és csinos: így őrzi vonalait a Doktor House szexi sztárja!

Gyönyörű és csinos: így őrzi vonalait a Doktor House szexi sztárja!

0

Írta: and

Olivia Wilde-ot nemcsak a tévénézők tartják az egyik legcsinosabb hírességnek, hanem az állatvédők is: a PETA idén őt választotta a legszexibb vegetáriánus hírességnek az ismert nők mezőnyében. A Narancsvidék és a Doktor House című sorozatok sztárja elárulta a sajtónak, hogy halat azért eszik néha, más állat húsára viszont rá sem bír nézni. Ezenkívül igyekszik kerülni […]

Olivia Wilde-ot nemcsak a tévénézők tartják az egyik legcsinosabb hírességnek, hanem az állatvédők is: a PETA idén őt választotta a legszexibb vegetáriánus hírességnek az ismert nők mezőnyében.

profimedia-0043630303.jpg ()A Narancsvidék és a Doktor House című sorozatok sztárja elárulta a sajtónak, hogy halat azért eszik néha, más állat húsára viszont rá sem bír nézni. Ezenkívül igyekszik kerülni a kenyér- és tésztafogyasztást, bár utóbbi olasz férje, Tao miatt nem egyszerű feladat számára. 

„Fontos, hogy egészséges attitűdünk alakuljon ki az étkezéssel kapcsolatban” – nyilatkozta Olivia, aki azt is elmondta, hogy nem tart otthon mérleget, és férje megtiltotta, hogy a „kövér” szót bármelyikük is kimondja az házukban.

Így a szépség akkor sem siránkozhat, ha esetleg többet evett a kelleténél, és nyafogás vagy bűntudat helyett a konditerem felé veszi az irányt. Olivia minden nap igyekszik mozogni: legszívesebben spinningel kedvenc edzőtermében, ami nincs messze Venice Beach-i otthonától.

A színésznő szórakozásnak fogja fel az edzést, ami egyben nagyon hatékony zsírégető módszer is: „45 perc alatt akár 800 kalóriát is elégethetsz vele, ha a legmagasabb fokozatra kapcsolsz” – árulta el Olivia.

A szép sorozatsztár egyébként a gimnáziumban steptáncolt, amit még mindig nagyon szeret, emellett szívesen jár jóga- és karateórákra is. Ám nemcsak az edzőtermi mozgást kedveli: imád például túrázni is, ahová rendszerint elkíséri két kutyája, Lola is Paco is.

Fotó: Profimedia.hu

Erősítsük az immunrendszerünket!







További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X