Főoldal > AKTUÁLIS > Gyönyörű és fitt: így tartja magát formában Debreczeni Zita!

Gyönyörű és fitt: így tartja magát formában Debreczeni Zita!

0

Írta: and

Debreczeni Zita fotóit nézegetve első hallásra hihetetlennek tűnhet, hogy a gyönyörű és nőies modell bizony fiús lány volt. Pedig így igaz: Zita két bátyja mellett cseperedett, így mindig is jobban vonzották a fiús dolgok. Kislányként például, amikor az anyukája beíratta tornára, ő azt túl lányosnak találta, így beiratkozott kyokushin karatézni is. Így ezentúl két edzésre […]

Debreczeni Zita fotóit nézegetve első hallásra hihetetlennek tűnhet, hogy a gyönyörű és nőies modell bizony fiús lány volt. Pedig így igaz: Zita két bátyja mellett cseperedett, így mindig is jobban vonzották a fiús dolgok.

debreczenibelso.jpg ()Kislányként például, amikor az anyukája beíratta tornára, ő azt túl lányosnak találta, így beiratkozott kyokushin karatézni is. Így ezentúl két edzésre járt: egyre a mama kedvéért, egyre pedig saját maga miatt.

Zita egyébként világéletében sportolt valamit: ötévesen az úszással kezdte, majd atletizált egy ideig, ezután pedig versenyszerűen aerobikozott. A mozgás ma is hozzátartozik a modell életéhez: ő is azt vallja, hogy a rendszeres sport nemcsak a testet tartja karban, hanem a szellemi- és lelki egyensúlyhoz is hozzásegít.

A rendszeres mozgás mellett Zita azt is fontosnak tartja, hogy naponta legalább 3 liter vizet igyon, és a szükséges vitaminok tápanyagokkal vagy kapszulák formájában minden nap bekerüljenek a szervezetébe.

Mivel szüleitől vékony alkatot örökölt, nem a fogyókúrákra kell összpontosítania, hanem sokkal inkább arra, hogy ne fogyjon le túlságosan. Így bátran élvezheti a magyar konyha remekeit – különösen kedvenc ételeit, a krumplis tésztát és a tojásos nokedlit.

Zita nagyon optimista: pozitív életszemléletét a szüleitől örökölte. „Ha bal lábbal kelek fel, elég annyi, hogy elindulok otthonról, és máris más szemmel látok mindent” – árulta el. Majd hozzátette, hogy ritkán van rossz kedve, általában nevetgél, viccelődik, bolondozik.  

A sikeres modell számára fontos továbbá, hogy ismert emberként jó ügyeket is támogasson. Ilyen például a bőrrák elleni küzdelem, de a fotózás iránt érdeklődő lány indult már a környezetvédelem fontosságára figyelmeztető fotópályázaton is.

Forrás: Wellness magazin

Ismerd meg hazánk gyógynövénykincseit!

Élj hosszabb életet a szójától!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X