Főoldal > AKTUÁLIS > Hangulatjavító zenei újdonságok unalmas estékre

Hangulatjavító zenei újdonságok unalmas estékre

0

Írta:

Számos zenei újdonság lát napvilágot novemberben, ezekből válogattunk! Érdemes meghallgatni a következő csemegéket, mert segítségükkel könnyedén jobb kedvre derülhetsz, és megszabadulhatsz a novemberi melankóliától! Íme a kínálat! The Black Eyed Peas – The Beginning A Will.i.am vezette The Black Eyed Peas legutóbbi, “The E.N.D.”című albumáról idáig 5 világsláger született, most pedig újra itt van a […]

cd2.jpg ()Számos zenei újdonság lát napvilágot novemberben, ezekből válogattunk! Érdemes meghallgatni a következő csemegéket, mert segítségükkel könnyedén jobb kedvre derülhetsz, és megszabadulhatsz a novemberi melankóliától! Íme a kínálat!

The Black Eyed Peas – The Beginning

A Will.i.am vezette The Black Eyed Peas legutóbbi, “The E.N.D.”című albumáról idáig 5 világsláger született, most pedig újra itt van a csapat, ez alkalommal pedig egy exkluzív kiadvánnyal, mely egy vadonatúj 8 számos EP mellett a teljes “The E.N.D.” lemezt is tartalmazza. A “The Beginning” címmel november 29-én megjelenő album hasonló fogadtatásra számíthat, mint rekordokat döntött elődje, hiszen a BEP ugyanazokkal a producerekkel dolgozott együtt rajta, mint akikkel az “I Gotta Feeling”-et vagy a “Meet Me Halfway”-t összehozták.

 

cd3.jpg ()Cheryl Cole – Messy Little Raindrops

Cheryl Cole második, legújabb albuma ’Messy Little Raindrops’ címmel november 15-én jelenik meg hazánkban, debütáló száma a ’Promise This’ pedig Angliában a 2010-es év minden eddigi rekordját megdöntve több mint 157.000 példányszámban kelt el már a megjelenés első hetén. Az X-Faktor zsűritag  lemezén olyan világsztárok közreműködneke, mintWill.I.Am a Black Eyed Peas-ből, Dizzee Rascal és Travie McCoy.
 
Az énekesnőnek az igazi világhírt az egy évvel ezelőtt megjelent 3-szoros platina lemezes ’3 Words’ debütáló albuma hozta meg, amelyen olyan slágerek szerepelnek, mint a ’Fight For This Love’, ’3 Words’ vagy a ’Parachute’. Az énekesnő hihetetlen népszerűségnek örvend világszerte, az angol X-Factor állandó mentora és a legutóbbi műsorban legújabb albumának promotálása kapcsán előadta debütáló ’Promise This’ című számát, amire több mint 16 millióan voltak kíváncsiak.

Nelly Furtardo – Best of

cd1.jpg ()A többszörös platinalemezes és Grammy-díjas kanadai énekesnő, Nelly Furtado páylafutásának első 10 évét megünneplendő “Best of Nelly Furtado” címmel jelenteti meg első válogatáslemezét november 15-én. A kiadvány Nelly számos világslágere mellett két vadonatúj dalt is tartalmaz, melyek közül a Salaam Remi producerrel (Amy Winehouse, The Fugees, Nas) készített “The Night Is Young” már most megtalálható a legtöbb hazai rádió kínálatában.
 
Nelly 2000-ben mutatta be “Whoa, Nelly!” című első nagylemezét, melyről az ‘I’m Like a Bird” azonnal sláger lett, majd 2003-ben a “Folklore” albumon hallható “Forca”-t a 2004-es foci EB hivatalos dalának választották. Furtado ezután dobta piacra a “Maneater”, “Promiscuous” és a sikerproducer Timbalanddal közös “Say It Right” dalokat is felvonultató Grammy-jelölt “Loose”-t, majd 2009-ben a poptörténelemben egyedülálló módon teljesen spanyol nyelvű lemezzel jelentkezett. 

Forrás: Universal Music

Játssz velünk, és nyerj páros belépőt a Borjour Gálára!

Erősítsük az immunrendszerünket!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X