Főoldal > AKTUÁLIS > Így marad csúcsformában Ada!

Így marad csúcsformában Ada!

0

Írta: and

Bármilyen hihetetlenül hangozhat is, a VIVA tévéből ismert Ada nem a diétázásnak köszönheti vékony alakját, és nem is az edzés megszállottja. Az viszont tény, hogy gyermekkora óta jelen van az életében a mozgás: úszott, korcsolyázott, versenyszerűen űzte a ritmikus sportgimnasztikát, később pedig aerobikórákra és edzőterembe járt. Ikerterhessége idején nem sportolt, a szülés után pedig a […]

Bármilyen hihetetlenül hangozhat is, a VIVA tévéből ismert Ada nem a diétázásnak köszönheti vékony alakját, és nem is az edzés megszállottja. Az viszont tény, hogy gyermekkora óta jelen van az életében a mozgás: úszott, korcsolyázott, versenyszerűen űzte a ritmikus sportgimnasztikát, később pedig aerobikórákra és edzőterembe járt.

adabody.jpg ()Ikerterhessége idején nem sportolt, a szülés után pedig a kicsik miatt nem jutott rá ideje. „A karom izmos, mert a gyerekeket folyamatosan emelgetem, és mivel nem fér be a lépcsőház liftjébe az ikerbabakocsi, az emeletről gyerekhordóban cipeltem le őket. Amíg kicsik voltak, ez olykor 20-30 kiló terhet jelentett. Ugyanakkor tudom, hogy jót tenne nekem az edzés, főleg a lábamra és a fenekemre nem ártana rádolgozni” – nyilatkozta szerényen Ada.

A csinos műsorvezető továbbá azt is elmondta, hogy nem kínozza magát diétákkal, mert egyrészt hisztis lesz, ha nem ehet, másrészt pedig úgyis mindig azt kívánná meg, amiről tudja, hogy nem ehetné. Olyan előfordult, hogy több vizet próbált fogyasztani, de vagy elfelejtett vásárolni magának, vagy elhagyta a palackot út közben – ezért is vallja azt, hogy neki hosszú távon nem mennek a kötelező dolgok.

Az étkezések tekintetében sem követi mindenben a megszokott rendet: előfordul, hogy éjszaka egy-két óra körül felébred, és bármit megeszik, amit talál otthon. De igyekszik egészségesen táplálkozni – ezt megkönnyíti, hogy szereti a zöldségeket, amikre gyermekkorában anyukája szoktatta rá.

Amióta ikerfiai megszülettek, Ada még inkább az egészséges hozzávalókat részesíti előnyben. Kerüli a félkész és tartós ételeket, bébiétel helyett pedig rendszeresen főz, mert adalékanyagok, sok só és cukor nélküli ennivalót akar a gyermekeinek adni, akik szintén nagyon szeretik a zöldségeket és a gyümölcsöket.

Ada nemcsak a gyerekeknek, hanem önmagának is szívesen összeüt valamit. „Főzelékeket, tésztákat, rakott ételeket főzök leggyakrabban, ha pedig kevés az időm, a hűtőszekrény tartalmából gazdálkodom” – árulta el.

A csinos műsorvezető reggel és este is nagy gondot fordít az arctisztításra, napjait pedig citromos vagy lime-os vízzel kezdi, mert ez remekül felfrissíti. Emellett igyekszik mindenben meglátni a jót, még akkor is, ha ez nem mindig könnyű.

Ada a mindennapokban nem erőlködik azon, hogy mindig úgy nézzen ki, mintha címlapfotózásról jönne. Az viszont zavarta, hogy gyermekei születése után a mellei nem nyerték vissza korábbi formájukat, ezért – bár nem a plasztikai műtétek híve – megcsináltatta őket, így újra visszanyerte magabiztosságát.

Forrás: Wellness magazin

Ismerd meg hazánk gyógynövénykincseit!

Élj hosszabb életet a szójától!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X