Főoldal > AKTUÁLIS > Így marad szupercsinos a Hősök sztárja!

Így marad szupercsinos a Hősök sztárja!

0

Írta: and

Ali Larter az egyik legcsinosabb kismama Hollywoodban: a Végső állomás filmek és a Hősök című sorozat szőke sztárja egy interjú során elárulta, hogy terhessége alatt hogyan alakultak át étkezési szokásai. A színésznő nagyon élvezi várandóssága minden percét – különösen azért, mert mint mondja, most nem von meg magától semmit, amit megkíván: élvezi, ha epres süteményt […]

Ali Larter az egyik legcsinosabb kismama Hollywoodban: a Végső állomás filmek és a Hősök című sorozat szőke sztárja egy interjú során elárulta, hogy terhessége alatt hogyan alakultak át étkezési szokásai.

profimedia-0081468249.jpg ()A színésznő nagyon élvezi várandóssága minden percét – különösen azért, mert mint mondja, most nem von meg magától semmit, amit megkíván: élvezi, ha epres süteményt készíthet, és ha úgy tartja kedve, ebből akár hajnali háromkor is falatozhat. Emellett a pizzát és a tésztákat sem kerüli – azt szed a tányérjára, amit megkíván.

Persze azzal is tisztában van, hogy tetemes súlygyarapodással kell számolnia, amit gyermeke születése után nehéz lesz ledolgoznia, így nagy pocakkal sem állt le teljesen a mozgással. Ali korábban azt nyilatkozta, hogy a sport annyira az élete részévé vált, hogy minden nap mozog, és soha egyetlen edzést sem hagy ki.

A színésznő gyermekkorától kezdve mindig sportolt valamit: kislányként focizott és softballozott, ma azonban inkább a futás szerelmese. Ennek Los Angeles klímája is kedvez, így a színésznő reggelente legalább 25 percet tud kocogni Hollywood Hillsben.

Ali a szülés után valószínűleg visszatér majd a futáshoz, valamit korábbi étrendjéhez, aminek értelmében többször keveset eszik. A színésznő a bioélelmiszerek híve, és várandóssága előtt reggelire többnyire beérte egy kis müzlivel és vaníliás szójatejjel, ebédre grillcsirkével és salátával, vacsorára pedig általában összedobott magának valami könnyű ételt.

„Esténként már soha nem eszem szénhidrátokat, mert ha ennék, könnyebben felszednék néhány kilót. Így ha például ragut készítek, nem kenyérrel, hanem salátával eszem” – nyilatkozta Ali, aki még néhány hétig talán mégsem mond nemet a kenyérre…

Fotó: Profimedia.hu

Erősítsük az immunrendszerünket!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X