Főoldal > AKTUÁLIS > Így szabadult meg pluszkilóitól a szexi Bond-lány, Gemma Arterton!

Így szabadult meg pluszkilóitól a szexi Bond-lány, Gemma Arterton!

0

Írta: and

Ha Gemma Arterton nevét hallod, biztosan neked is A Quantum csendje című Bond-film ugrik be először, a szépség ugyanis ezt a produkciót követően vált igazán ismertté. Nem sokkal ezután viszont már azért beszéltek róla, mert egyesek szerint nem vigyázott magára eléggé, és látványos tokát növesztett. Gemma – bár azt nyilatkozta, hogy büszke nőies alkatára, és […]

Ha Gemma Arterton nevét hallod, biztosan neked is A Quantum csendje című Bond-film ugrik be először, a szépség ugyanis ezt a produkciót követően vált igazán ismertté. Nem sokkal ezután viszont már azért beszéltek róla, mert egyesek szerint nem vigyázott magára eléggé, és látványos tokát növesztett.

profimedia-0082925555.jpg ()Gemma – bár azt nyilatkozta, hogy büszke nőies alkatára, és hidegen hagyják a pletykák – a lehető legelegánsabban vágott vissza a háta mögött sugdolózóknak: idén ismét csúcsformában kapták lencsevégre, többek közt új filmje, a Perzsia hercege: Az idő homokja premierjén forgatásán.

Gemma saját bevallása szerint nem diétázott, csupán a kemény munkának köszönhetően adta le a kilókat: brit lapértesülések szerint két ruhaméretet fogyott! Emellett valószínűleg az is hozzájárult súlycsökkenéséhez, hogy néhány hétig egyáltalán nem ivott alkoholt.

Bár egy-egy pohár bor elfogyasztásánál a legtöbben csupán az élvezetre koncentrálunk, nem árt szem előtt tartani, hogy a minőségi, édes borokból két deciliter akár 200 pluszkalóriát is jelenthet!

Gemma az alkohol elhagyása mellett a mozgásra is odafigyelt: heti három, egyenként 15 perces edzést iktatott be a Power Plate vibrációs tréninget alkalmazva. Ennek lényege, hogy a gépen meghatározott testhelyzeteket kell kitartani, mialatt a rezgések erősítik és rugalmasabbá teszik az izmokat, valamint a stressz és a narancsbőr csökkentését is elősegítik.

Fotó: Profimedia.hu

Játssz velünk, és nyerj páros belépőt a Borjour Gálára!

Erősítsük az immunrendszerünket!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X