Főoldal > AKTUÁLIS > Így tartja formában testét a Lost bombázója!

Így tartja formában testét a Lost bombázója!

0

Írta: and

Evangeline Lilly-re nemcsak a Lost című sorozatban nyújtott színészi teljesítménye miatt figyeltünk fel, hanem azért is, mert gyönyörű és nagyon csinos. Vékonyságáért viszont nem sanyargatja magát: a kiegyensúlyozott táplálkozás híve. Ennek ellentmond egy tavaly készült cikk, mely szerint Evangeline a nyersétel-diétát követi. Ennek értelmében elsősorban növényi eredetű ételeket szed a tányérjára, és az összes bevitt […]

Evangeline Lilly-re nemcsak a Lost című sorozatban nyújtott színészi teljesítménye miatt figyeltünk fel, hanem azért is, mert gyönyörű és nagyon csinos. Vékonyságáért viszont nem sanyargatja magát: a kiegyensúlyozott táplálkozás híve.

profimedia-0070973091.jpg ()Ennek ellentmond egy tavaly készült cikk, mely szerint Evangeline a nyersétel-diétát követi. Ennek értelmében elsősorban növényi eredetű ételeket szed a tányérjára, és az összes bevitt táplálék legalább 75 százalékát nyersen kell elfogyasztania. Így nem igazán ehet sült, főtt, párolt vagy fagyasztott ételeket, és a húsok, tejtermékek, édességek is tiltott élelmiszereknek számítanak.

Mivel ezzel a diétával nem jut be minden szükséges tápanyag a szervezetbe, nem tartható sokáig. Így ha a szép színésznő követte is egy ideig, a Wellness Cafe szerint azóta mindenképpen vissza kellett találnia a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz.

Ezt támasztják alá egy másik weboldal információi is: a Lost gyönyörű sztárja semmit sem tagad meg magától, amit megkíván, viszont a bevitt pluszkalóriákat minden esetben ledolgozza egy kis sporttal.

Evangeline egy héten legalább öt alkalommal mozog valamit. Az edzőteremben legtöbbször erősítő-, nyújtó- és kardiogyakorlatokat végez – például 45 percet tölt a futógépen, amit úgy állít be, mintha egy hegyoldalon felfelé futna.

Emellett a jóga és a Pilates lelkes híve, és ha lehetősége van rá, szívesen mozog a természetben: szeret többek közt kocogni, golfozni, kajakozni, szörfözni, jégkorcsolyázni és sziklát mászni is.

Fotó: Profimedia.hu

Erősítsük az immunrendszerünket!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X