Főoldal > AKTUÁLIS > Ismerd meg a brit X-Factor szexi zsűritagjának diéta- és fitnesztitkait!

Ismerd meg a brit X-Factor szexi zsűritagjának diéta- és fitnesztitkait!

0

Írta: and

A brit X-Factor csinos zsűritagjának, Cheryl Cole-nak idén számos problémával kellett szembenéznie: miután év elején kiderült, hogy focista férje, Ashley Cole megcsalta, Cheryl egy afrikai utazás során maláriás lett. A lelki és testi szenvedés miatt az énekesnő állítólag alig evett, és külföldi források szerint csak betegsége miatt 3 kilót fogyott. Cheryl egyébként azt mondja, a […]

A brit X-Factor csinos zsűritagjának, Cheryl Cole-nak idén számos problémával kellett szembenéznie: miután év elején kiderült, hogy focista férje, Ashley Cole megcsalta, Cheryl egy afrikai utazás során maláriás lett. A lelki és testi szenvedés miatt az énekesnő állítólag alig evett, és külföldi források szerint csak betegsége miatt 3 kilót fogyott.

profimedia-0079045240.jpg ()Cheryl egyébként azt mondja, a róla szárnyra kelt pletykákkal ellentétben nem híve a gyorsdiétáknak, sem a koplalásnak, ehelyett a vércsoport-diétát követi. Azt is elárulta, hogy a cukrot ki kellene iktatnia étrendjéből, ám erre képtelen: „sokszor azt érzem, hogy egy egész tábla csokoládét be tudnék falni, és szerintem nem is tagadhatunk meg magunktól semmit, amit megkívánunk” – mondta.

Cheryl azt is elárulta, hogy nem azért próbál jobban odafigyelni arra, mit eszik, mert sovány akar maradni, hanem azért, mert jól szeretné érezni magát a bőrében. Úgy érzi, ha helyesen táplálkozik, sokkal több energiája van, és rengeteg munkájával is könnyebben boldogul.

A malária után sokkal jobban odafigyel a táplálkozásra: már nem hagy ki egy étkezést sem, emellett proteindúsabb fogások kerülnek az asztalára. Most sok halat és barna rizst fogyaszt, ezen kívül a friss gyümölcsök és zöldségek sem hiányoznak az étrendjéből. Naponta négyszer vagy ötször eszik, emellett pedig állítólag a dohányzásról is leszokott.

Az edzésekről csak annyit mondott, hogy olyan sok tánctanulás, próba és fellépés után, amit lebonyolít, tulajdonképpen nincs is szüksége egyéb sportra. Ennek viszont ellentmond egy külföldi weboldal értesülése, mely szerint 57 ezer dollárt, azaz mintegy 11 millió forintot költött egy szobabiciklire, amivel kitartóan és eredményesen edz, hogy mindig formában legyen.

Fotó: profimedia.hu

Ismerd meg hazánk gyógynövénykincseit!

Élj hosszabb életet a szójától!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X