Főoldal > AKTUÁLIS > Izgalmas könyvek, amiket nem tudsz majd letenni

Izgalmas könyvek, amiket nem tudsz majd letenni

0

Írta:

Frei Tamás: A megmentő Konspiráció, szerelem, hatalom, pénz, tündöklés és leszámolás – Frei Tamás kalandregénye új műfajt képvisel a magyar könyvpiacon. A napjainkban játszódó „kőkemény” thriller kitalált szereplőkkel, de valós helyszínekre röpíti el az olvasókat. A könyv izgalmas „utazás” egy szövevényes összeesküvés kulisszái mögé. Oligarchák, miniszterelnökök, exlégiósok, Londonban élő magyar modellek és párizsi kémek a […]

konyv2.jpg ()Frei Tamás: A megmentő

Konspiráció, szerelem, hatalom, pénz, tündöklés és leszámolás – Frei Tamás kalandregénye új műfajt képvisel a magyar könyvpiacon.

A napjainkban játszódó „kőkemény” thriller kitalált szereplőkkel, de valós helyszínekre röpíti el az olvasókat. A könyv izgalmas „utazás” egy szövevényes összeesküvés kulisszái mögé. Oligarchák, miniszterelnökök, exlégiósok, Londonban élő magyar modellek és párizsi kémek a főszereplői a Teherántól Budapesten át egészen a francia fővárosig ívelő történetnek.

Magyarország titkai egy bennfentes szemével! Élvezd ki és értsd meg, de aztán éld is túl!

Frei Tamás televíziós újságíróként több mint 100 országban forgatott riportfilmeket. Műsorait milliók látták itthon és külföldön. Megválasztották Magyarország legjobb televíziós riporterének, Opus-díjat kapott, és tagja lett a Magyar Sajtópáholynak. Jelenleg ugyanott él, ahol a könyv magyar származású főhőse, a Megmentő. Franciaországban, Nizzában.

  

 

konyv3.jpg ()David Safier: Pocsék karma

 Játsszunk el a gondolattal, hogy halálunk után, hogy a túlvilág kapujában egy kedves hang megkérdi tőlünk: mi szeretnél lenni következő életedben?

Kim Lange tévébemondónő élete legpocsékabb napján megnyeri a Német Televízió Díját. Sajnos azonban ugyanazon a napon egy orosz űrállomásról levált roncs maga alá temeti, és a halálát okozza.
A túlvilágon fejére olvassák bűneit: elhanyagolta a lányát, megcsalta a férjét; összességében túl sok rossz karmát gyűjtött be élete során, így büntetésül hangyaként születik újjá, és ahhoz, hogy feljusson a reinkarnációs létrán, nagy adag jó karmára is szüksége lesz…
Az „átmeneti hangyaság” után elhízott sültkrumpli-árusként tér vissza. Épp időben ahhoz, hogy megakadályozza, hogy legjobb barátnője és volt férje egymásba szeressenek…

A regényből többek között azt is megtudhatjuk, miért lett Hitlerből bélbaktérium, miért nem hord alsónadrágot Buddha és kiért lángol Casanova a túlvilágon?

A könyv csak Németországban 1 millió olvasót szerzett, eddig húsz országban tíz nyelven adták ki.  

konyv1.jpg ()Sonia Rossi: Fucking Berlin

A szerzőnő alig húszévesen érkezik Szicíliából Berlinbe, hogy a hírneves egyetemen matematikát hallgasson. A szülei nem tudják fizetni a sok ezer eurós tandíjat, a barátja munka helyett inkább kocsmázik. A prostitúcióval keresett jó pénz nagy csáberő.  

A Fucking Berlin felkavaró és kíméletlenül őszinte beszámoló egy fiatal lány viszontagságairól és a bordélyházak világáról: a derék családapa csak egy rövid menetre fizet be, mert sietnie kell az óvodába a gyermekéért. A köztiszteletben álló bíróról senki sem sejti, hogy miután a fiatal lányokon kiélte perverz vágyait, feleségét a város legelegánsabb éttermébe viszi. Sonia Rossi mindennek tanúja volt, a bőrén tapasztalta.

Forrás: Ulpius-ház Kiadó

Erősítsük az immunrendszerünket!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X