Főoldal > AKTUÁLIS > Két gyerek után is bombaformában Gwen Stefani!

Két gyerek után is bombaformában Gwen Stefani!

0

Írta: and

Az énekesnőként és divattervezőként is sikeres Gwenről első pillantásra talán te sem gondolnád, hogy két kisfiú büszke anyukája, mivel ez a vonalain egyáltalán nem látszik meg. A híresség 41 évesen is az egyik legcsinosabb és legsportosabb nő Hollywoodban.  Gwen saját bevallása szerint egész életében keményen dolgozott azért, hogy vékony lehessen: évekig diétázott és mindig is […]

Az énekesnőként és divattervezőként is sikeres Gwenről első pillantásra talán te sem gondolnád, hogy két kisfiú büszke anyukája, mivel ez a vonalain egyáltalán nem látszik meg. A híresség 41 évesen is az egyik legcsinosabb és legsportosabb nő Hollywoodban. 

profimedia-0081117484.jpg ()Gwen saját bevallása szerint egész életében keményen dolgozott azért, hogy vékony lehessen: évekig diétázott és mindig is sokat mozgott. „Fiatalabb koromban eléggé pufók voltam, de nem akartam az lenni, így iskolásként úszni kezdtem. Nem azért csináltam, mert annyira sportolni akartam volna, hanem azért, mert vékonyabb akartam lenni. Elképesztően hiú nő vagyok” – nyilatkozta az énekesnő.

Bár mára feladta a diétázást, az étkezések során azért próbál kevesebbet enni, mint amennyit kíván. Emellett fontosnak tartja, hogy az egészséges hozzávalókból készült ételek mellett néha kedvezhessen magának egy-egy szelet pizzával vagy csokoládéval.

Ehhez viszont hozzátartozik a rendszeres testmozgás: Gwen egy héten legalább négy alkalommal izzad az edzőteremben személyi trénerével. Az énekesnő leggyakrabban fut, bokszol vagy súlyt emel, hogy megőrizze vonalait. „Nagyon egyszerű az egész: többet eszel, de a sok edzéssel mindezt le is dolgozod” – foglalta össze titkát a sztár.

Gwen mindkét gyermeke születése után gyorsan megszabadult a terhességei alatt felszedett pluszkilóktól. Ezt saját bevallása szerint a hormonoknak és felgyorsult anyagcseréjének köszönheti. De azt is fontosnak tartja, hogy nagy pocakkal sem állt le teljesen a sporttal: még két héttel a szülés előtt is mozgott! Így talán könnyebb volt újrakezdenie az edzéseket, hiszen teste nem szokott el a rendszeres mozgástól.

Ismerd meg hazánk gyógynövénykincseit!

Élj hosszabb életet a szójától!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X