Főoldal > AKTUÁLIS > Látványos fogyás: 22 kilót adott le Kelly Osbourne!

Látványos fogyás: 22 kilót adott le Kelly Osbourne!

0

Írta: and

Kelly Osbourne súlycsökkenése máig igazi szenzáció a médiában: a szöszi híresség alig több mint egy év leforgása alatt 22 kilótól szabadult meg, ruhamérete pedig 42-esről 34-36-osra csökkent. Kelly ma mindössze 50 kilót nyom, ám számára nem ez ad igazi örömet és magabiztosságot, hanem – ahogyan ő fogalmaz – az, hogy ma már bátran viselheti azokat […]

Kelly Osbourne súlycsökkenése máig igazi szenzáció a médiában: a szöszi híresség alig több mint egy év leforgása alatt 22 kilótól szabadult meg, ruhamérete pedig 42-esről 34-36-osra csökkent.

profimedia-0087680676.jpg ()Kelly ma mindössze 50 kilót nyom, ám számára nem ez ad igazi örömet és magabiztosságot, hanem – ahogyan ő fogalmaz – az, hogy ma már bátran viselheti azokat a csinos ruhákat is, amikről eddig álmodni sem mert.

A híresség tavaly egy táncos műsor, a Dancing With The Stars (a Szombat esti láz amerikai megfelelője – a szerk.) próbáin szeretett bele a táncba. Kelly napi öt órát táncolt, így a műsor alatt két ruhaméretet fogyott.

A mozgással pedig a kötelező próbák után sem állt le, sőt. A tánc mellett a Pilatest is nagyon megszerette. Egy héten háromszor 60 percet edz, de ha valamiért erre még sincs ideje, túrázik vagy sétál egy nagyot.

Ami a fogyókúrákat illeti, Kelly hosszú listát írhatna sikertelen diétáiról. Próbálkozott az Atkins-diétával, a vércsoport-diétával, sőt egyik barátja néhány éve egy Aderrall nevű droggal is kísérletezett, ami elnyomta az éhségérzetét. Addig éheztette magát, míg a végén teljesen elgyengült és remegni kezdett.

Ma már képtelen lenne ilyesmire: elmondása szerint most azon van a hangsúly, hogy a rendszeres és egészséges táplálkozást megfelelő mennyiségű és minőségű mozgással tudta párosítani. „Lemozgom, amit eszem, ez ilyen egyszerű” – nyilatkozta Kelly.

Ma már szinte mindenből fogyaszthat, amit megkíván, ám a mennyiségekre nagyon figyel: „korábban tíz szénsavas üdítőt is megittam egy nap, ma már csak egyet iszom” – árulta el a híresség, majd hozzátette, hogy az egészségtelen rágcsálnivalókat is megtanulta egészségesebbekkel helyettesíteni: chips helyett inkább puffasztott rizst rágcsál.

Kelly 3 tippje a bombaalakért:

1. Szabadulj meg a mikrohullámú sütődtől! Amint eltűnik a konyhádból, nem érzel majd késztetést arra, hogy 3 perces gyorskajákon élj. Ehelyett inkább valami friss étel kerül majd a tányérodra, mondjuk sok zöldség és gyümölcs! 

2. Rágcsálj el egy fél almát lefekvés előtt! Ez segít abban, hogy továbbra is működjön az anyagcseréd!

3. Gondolkodj pozitívan! Amikor rossz a kedved, könnyebben visszajönnek a pluszkilók, ám ha elfoglalod magad és az edzésben is kitartó maradsz, szinte kizárt, hogy újra visszaszedd a súlyfelesleged!

Fotó: Profimedia.hu

Erősítsük az immunrendszerünket!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X