Főoldal > AKTUÁLIS > Légy fitt velünk! – Tesco FittAréna az egészség jegyében

Légy fitt velünk! – Tesco FittAréna az egészség jegyében

0

Írta:

Idén november 28-án, vasárnap lesz az év legfittebb napja! A Tesco FittAréna változatos fitnesz és aerobik programmal vár mindenkit, aki szeretne tenni az egészségéért. A Papp László Budapest Sportarénában ötödik alkalommal választhatsz 5 teremben 40 különböző óratípus közül. A neves hazai prezenterek vezette hagyományos fitnesz és aerobik mellett a Body&Mind és a Mozgástrend termekben a […]

Idén november 28-án, vasárnap lesz az év legfittebb napja! A Tesco FittAréna változatos fitnesz és aerobik programmal vár mindenkit, aki szeretne tenni az egészségéért. A Papp László Budapest Sportarénában ötödik alkalommal választhatsz 5 teremben 40 különböző óratípus közül. A neves hazai prezenterek vezette hagyományos fitnesz és aerobik mellett a Body&Mind és a Mozgástrend termekben a legújabb fitnesz-aerobik irányzatokat ismerheted meg, valamint lesz Spinning® és Concept 2 Regatta is. A kínálat nagy és változatos, te is találhatsz kedvedre való mozgásformát.

arena2.jpg ()A nagyszínpadon fellép többek közt Béres Alexandra, Czanik Balázs, Tatarek Rezső és Varró Gyula. Schobert Norbi és Rubint Réka a megszokottól eltérően külön-külön tartanak órákat.

Két óra között az Életmód Expon megismerkedhetsz a legújabb trendekkel és sporteszközökkel, kedvezményes áron vásárolhatsz sporttermékeket és kiegészítőket, valamint szaktanácsadásokon, fittségi felméréseken és nyereményjátékokban vehetsz részt.
A Fitnesz Parkban kipróbálhatod a legújabb, leghatékonyabb fitnesz eszközöket, illetve szakértők segítségét, tanácsát is kérheted az eszközök helyes és hatékony használatával kapcsolatban.

Tavaly közel négyezren mozogtak együtt egész nap a Tesco FittAréna rendezvényen.

Budapest mellett december 4-én Veszprémben is együtt lehet sportolni a népszerű előadókkal. A Tesco Fitt Napok első eseménye nagy sikerrel zajlott november 13-án Debrecenben.

A rendezvénysorozathoz jótékonysági akció is kapcsolódik, a szervező BSI és a Tesco minden belépőjegy után 200 forintot átutal a Hátrányok Dacára Alapítvány javára.

A rendezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

Bővebb információ: www.fittarena.hu

Erősítsük az immunrendszerünket!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X