Főoldal > AKTUÁLIS > Lesd el a Szívek szállodájából ismert színésznő diétatitkait!

Lesd el a Szívek szállodájából ismert színésznő diétatitkait!

0

Írta: and

  Lauren Graham neve számodra is ismerős lehet, ha nézted a Szívek szállodája című sorozatot, vagy még emlékszel az Édes november, illetve az Evan, a minden6ó című filmekre. A színésznő szuper formája viszont a szerepek után sem változott meg, sőt: 43 évesen is fantasztikusan néz ki! Személyi edzője, Ron Mathews nemrég egy interjúban részletesen elmesélte, […]

 

Lauren Graham neve számodra is ismerős lehet, ha nézted a Szívek szállodája című sorozatot, vagy még emlékszel az Édes november, illetve az Evan, a minden6ó című filmekre. A színésznő szuper formája viszont a szerepek után sem változott meg, sőt: 43 évesen is fantasztikusan néz ki!

profimedia-0020068272.jpg ()Személyi edzője, Ron Mathews nemrég egy interjúban részletesen elmesélte, milyen diétát követ Lauren. Ennek lényege, hogy alacsony zsír- és szénhidrátbevitelre törekszik, és egy nap átlagosan 1600-1700 kalóriát fogyaszt.   

Olykor persze a színésznő is szeret egy kicsit bűnözni: néha belefér számára némi tészta, vagy egy finom desszert is, de tanácsadója szavait követve egy héten csak egy étkezésnél fogyaszt szénhidrátdúsabb ételeket.  

Lauren általában kiadós reggelivel kezdi a napot, például egy burritóval, melybe a zöldségek mellett zsírszegény sajt is kerül. Ezen kívül 3-4 tojásfehérjét és salsa szószt is engedélyez neki a szakértő.

Tízóraira és uzsonnára mindig valami könnyűt fogyaszt, például egy kevéske túrót. Ebédre vegyes zöldségekből készült saláta kerül a tányérjára csirkével, pulykával vagy hallal, vacsorára pedig szintén csirke vagy hal, egy kevés barna rizzsel és párolt zöldségekkel. Lauren nagyon szereti a brokkolit, a spárgát és a gombát, de nem eszik borsót vagy kukoricát.

Ami az italokat illeti, Lauren minimum 8 pohár vizet iszik naponta. És mivel a kávézásról nem tud, és nem is akar lemondani, minden csésze fekete után egy további pohár vizet elfogyaszt, a kávé vízhajtó hatása miatt.

Lauren az edzőtermeket sem hanyagolja: minden héten négy alkalommal egy-egy órányit edz Ronnal. Ilyenkor mindig más és más gyakorlatokat találnak ki, mert Lauren könnyen elunja az edzéseket, így számára nagyon fontos szempont a változatosság.

Fotó: Profimedia.hu

Erősítsük az immunrendszerünket!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X