Főoldal > AKTUÁLIS > Lesd el Szekeres Nóra bombaalakjának titkait!

Lesd el Szekeres Nóra bombaalakjának titkait!

0

Írta: and

Szekeres Nóra elmondása szerint nem a diétáknak köszönheti fantasztikus alakját, mivel nem tud fogyókúrázni. „Ha nekikezdek, azonnal hízom pár kilót, mert ha valamit megtiltanak, akkor az azonnal csábítóvá válik számomra. Ezért inkább mindent eszem, amit megkívánok” – árulta el a csinos műsorvezető. Majd hozzátette, hogy szerinte nem szabad megvonni magunktól semmit, ehelyett legyen inkább a […]

Szekeres Nóra elmondása szerint nem a diétáknak köszönheti fantasztikus alakját, mivel nem tud fogyókúrázni. „Ha nekikezdek, azonnal hízom pár kilót, mert ha valamit megtiltanak, akkor az azonnal csábítóvá válik számomra. Ezért inkább mindent eszem, amit megkívánok” – árulta el a csinos műsorvezető.

Majd hozzátette, hogy szerinte nem szabad megvonni magunktól semmit, ehelyett legyen inkább a mérték és a minőség a mérvadó a táplálkozásban. Nóra ügyel arra, hogy lehetőleg egészséges ételek kerüljenek az asztalára, és szereti megadni az étkezések módját is: szépen megterít, majd lassan, nyugodt körülmények közt fogyasztja el az ételt.

szekeresncikkkozi.jpg ()A műsorvezető a rendszeres mozgásnak is köszönheti csinos alkatát: gyermekkora óta sportol. „Több sportágban kipróbáltam magam, mert a változatosságra az életnek ezen a területén is szükségem van. Apukám elég fiúsan nevelt, így a mozgás inkább életforma nálam, mintsem kötelező napi gyakorlat a tökéletes alakért” – mondta.

Nóra balettozott, biciklizett, úszott, kosárlabdázott, vívott, síelt, snowboardozott és táncolt, nemrég pedig a Body Artba szerelmesedett bele, valamint megismerkedett a kitesurffel (siklóernyővel végzett vízideszkázás – a szerk.) is.

Ezután a csinos műsorvezető arról is beszélt, hogy a külsejével sem foglalkozik olyan sokat, mint néhányan gondolnák: ha teheti, nem visel sminket, és a haját sem festi. Sőt, igyekszik a szárítástól és a besütéstől is kímélni, mert ezek szerinte ártalmasak lehetnek tincsei számára.

Ehelyett a testápolásra, fogai és körmei egészségre ügyel inkább, valamint a testi higiénia, a tisztaság és az ápoltság is a hétköznapi szépségápolás fontos részét képezi számára. Nagy melegben Nóra – a megfelelő dezodor használata mellett – pamutruhákat és ujjatlan pólót visel. A hőséget pedig hideg vízzel csillapítja, mellyel tarkóján, csuklóján és a bokáján hűsíti magát.

Emellett pozitív gondolatokkal is igyekszik csökkenteni a stressz okozta izzadást: szerinte, ha folyton arra gondolunk, hogy ömlik rólunk a víz, csak még feszültebbek leszünk, ezért még jobban izzadunk. Így azt tanácsolja, koncentráljunk inkább az előttünk álló következő lépésre, így elmúlik a stressz.

Lelkileg a szeretteitől kapott ölelésekből töltekezik. Ezen kívül az ezotéria, a misztikus dolgok és a vallások is foglalkoztatják, melyekbe egészen bele tud feledkezni. „Ha a miértekre keresem a választ, úgy érzem, önmagamat is könnyebben megismerhetem. Hiszek benne, hogy aminek meg kell történnie velünk, az meg is fog. Bármerre indulunk, a sorsunk elől nem térhetünk ki. Ébren kell járnunk, hiszen annyi ajándékot ad az élet” – mondta Szekeres Nóra.

Forrás: Wellness magazin

Erősítsük az immunrendszerünket!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X