Főoldal > AKTUÁLIS > Szexi és gyönyörű: így marad csúcsformában Dammak Jázmin!

Szexi és gyönyörű: így marad csúcsformában Dammak Jázmin!

0

Írta: and

Dammak Jázmin számára rendkívül fontos fittségének és egészségnek megőrzése, így a szépségkirálynő fogyókúrák helyett sokkal inkább a rendszeres mozgásra esküszik. „Nem voltam soha élsportoló, de a testmozgás mindig jelen volt az életemben” – árulta egy Jázmin egy interjúban. Majd arról is beszélt, hogy korábban a tánc volt a mindene. „Atlétika tagozatos általános iskolába jártam, emellett […]

Dammak Jázmin számára rendkívül fontos fittségének és egészségnek megőrzése, így a szépségkirálynő fogyókúrák helyett sokkal inkább a rendszeres mozgásra esküszik. „Nem voltam soha élsportoló, de a testmozgás mindig jelen volt az életemben” – árulta egy Jázmin egy interjúban. Majd arról is beszélt, hogy korábban a tánc volt a mindene.

jazminbelso.jpg ()„Atlétika tagozatos általános iskolába jártam, emellett rengeteget táncoltam: klasszikus balettre, dzsessz-balettre, művészi tornára, hip-hopra jártam. Sajnos a táncot egy térdsérülés miatt abba kellett hagynom. Szerencsére a műtétet elnapoltuk, de a mai napig gyengék a térdszalagtartó izmaim, ezeket erősítenem kell” – mondta.

Jázmin a tánc szeretetét a Szombat esti láz próbái és adásai során is kiélhette, manapság viszont inkább fitneszterembe jár, ahol edzés közben teljesen kikapcsolja az agyát és csak önmagával foglalkozik. „Az már csak ráadás, hogy ha jobban nézek ki, jobban is érzem magam” – tette hozzá.

A szépségkirálynő azt tanácsolja, hogy hetente legalább kétszer mozogjunk valamit. Ettől szerinte nemcsak jobban fogjuk érezni magunkat, hanem gondolkodásunk, és a világhoz való hozzáállásunk is formálódni fog. Hiszen ha a testünkkel kapcsolatban igényesek vagyunk, az az életünk minden területére pozitív hatással lesz.

Jázminnak egyébként saját elmondása szerint szerencsés alkata van, így nem kell folyton küzdenie a pluszkilókkal. Arra viszont odafigyel, milyen ételeket eszik, és ezeket mikor fogyasztja.

„Nagyon szeretem a tésztát, de azt mindig ebédre fogyasztom, nem pedig vacsorára. Ritkán járok gyorsétterembe, és arra is ügyelek, hogy ne egyek tartósítószerrel, színezékkel, adalékanyagokkal teli ételeket. A japán konyha remekeit például nagyon kedvelem. Nem vagyok édesszájú, így számomra nem gond lemondani a nassolásról” – mondta.

Jázmin egyébként laza lány, aki élvezi a nyüzsgést, és sokat mosolyog, ám nála is előfordulnak rosszabb napok. Ilyenkor sem zárkózik be: barátai vagy családtagjai társaságát keresi, és elmondása szerint mindig történik valami, ami eltereli a figyelmét rosszkedvéről.

Ha pedig nincs ilyen, maga veszi kézbe a szervezést. „Jöhet bármi: buli, bowlingozás, csavargás a barátokkal. Társaságban sokat viccelődünk, és ettől máris jobb kedvem lesz” – árulta el a szépség, aki reméli, hogy optimizmusa a szakmában és a magánéletében is segíti majd őt.

Forrás: Wellness magazin

Erősítsük az immunrendszerünket!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X