Főoldal > AKTUÁLIS > Férfiak és nők együtt, vagy egymás ellen?

Férfiak és nők együtt, vagy egymás ellen?

0

Írta:

Allan és Barbara Pease: Karácsonyi fegyverszünet – Miért nyűgös a férfi? Mitől borul ki a nő? Olvass tovább! Így pörgesd fel az anyagcseréd! Tuti bőrápolási tippek télre Ezek az ország legjobb fürdői 11 tipp, hogyan spórolj a kalóriákkal Legyen csodás popsid – Rubint Réka segít! Közeleg a karácsony. Azt se tudjuk, hol áll a fejünk. […]

Allan és Barbara Pease: Karácsonyi fegyverszünet – Miért nyűgös a férfi? Mitől borul ki a nő?

parkapcs2.jpg ()Közeleg a karácsony. Azt se tudjuk, hol áll a fejünk. Még gyorsan be kell fejezni egy határidős munkát, aztán ajándékot kell venni, bevásárolni az ünnepekre, kiválasztani a karácsonyfát, megírni az ajándékkísérő kártyákat… Fel van adva a lecke mindkét félnek: nőnek és férfinak egyaránt. Ünnepi készülődéskor jó esély van rá, hogy a legapróbb nézeteltérésből is kiadós vihar kerekedik. „Még nem vetted meg a mamádnak az ajándékot?!” „Megírtad, szívem, a karácsonyi üdvözlőlapokat?” „Ugye nem gondolod komolyan, hogy idén nem hívod meg az anyósodat az ünnepi ebédre?” Ismerősek ezek a mondatok? Ha igen, akkor életmentő lehet Allan és Barbara Pease Karácsonyi fegyverszünet című könyve, amely mély emberismerettel, bőséges tapasztalattal és sok-sok humorral ad tanácsokat az ünnepi „vészhelyzetekre”. Hogy boldogabb és békésebb legyen a karácsony.

232 o. / 2500 Ft
Park Kiadó

parkapcs3.jpg ()

Allan és Barbara Pease: A testbeszéd enciklopédiája 

Mondanivalónkat a beszéden kívül gesztusaink, arcjátékunk, testtartásunk – összefoglalóan a testbeszédünk – közvetíti, erősíti meg vagy cáfolja. Aki ennek tudatában van, az sokkal hatékonyabban kommunikál. Ha érti és érzékeli ezeket a sokatmondó jeleket, lényegesen többet tudhat meg a másik szándékáról, mint ha csupán a szavaira hagyatkozna.

A világhírű szerzőpáros, Allan és Barbara Pease legújabb könyv­ükben élvezetes, közérthető stílusban – számtalan fotó és rajz kíséretében -foglalják össze a testbeszéd alapvető tudnivalóit. Ne feledjük: miközben elsajátítjuk a testbeszéd tudományát, apránként jobban megértjük saját viselkedésünket is.

A testbeszéd enciklopédiája a kereskedők, menedzserek, üzletkötők, állásinterjúra készülők elengedhetetlen kézi­könyve, de hasznos lehet az élet bármely területén: otthon, randevún vagy a munkahelyen.

360 o. / 3990 Ft
Park Kiadó

parkapcs4.jpg ()
Alfons Vansteenwegen: A szeretet cselekvést jelent – Ötletek a sikeres párkapcsolathoz

A párkapcsolatban előforduló nehézségek nem feltétlenül azt bizonyítják, hogy a kapcsolat rossz, vagy kihalt belőle a szeretet. A partnerek közötti különbségekből adódik, hogy mindig is lesznek megoldandó problémák.
Ez a kötet tele van megoldási javaslatokkal, és voltaképpen nem más, mint egy praktikus könyv a partnerkapcsolati gondok leküzdésére. A szerző nemcsak rengeteg mindennapi problémát nevez meg és ír le, hanem javaslatokat is megfogalmaz azzal kapcsolatban, hogyan fogjunk hozzá a leküzdésükhöz, miként birkózzunk meg velük. Arra biztatja olvasóit, hogy új, saját megoldásokat keressenek. Azonban azt is egyértelműen leírja, mikor jön el az a pillanat, amikor jobb szakemberhez fordulni és tőle tanácsot kérni.
A könyv mindenekelőtt azok számára lesz hasznos, akik hajlandók elkötelezni magukat a párjuk és önmaguk mellett, s tudják, hogy a jó kapcsolatot folyamatosan ápolni kell, és oda kell rá figyelni.

212 o. / 2450 Ft
Ursus Libris Kiadó

parkapcs5.jpg ()Riekje Boswijk-Hummel: A párkapcsolat forradalma – Hogyan élesszük újjá a szerelmet?

Miért futnak zátonyra oly gyakran a házasságok, a párkapcsolatok? Tényleg nincs más megoldás ilyenkor, mint elválni? Hogyan tudjuk a kapcsolatot új tartalommal megtölteni? Hogyan kell ehhez mindkét félnek belsőleg megváltoznia? Mi valójában a szeretet, a szerelem?
Riekje Boswijk-Hummel holland pszichológusnő egyéni és lényeglátó módon válaszolja meg ezeket az oly gyakran felmerülő kérdéseket. Könyvében, amely hazájában tíz kiadást ért meg, számos személyes és terápiás tapasztalataiból merített példát is felvonultat, és erős érzelmi töltéssel közvetíti a levonható tanulságokat.
Felvázolja, hogy milyen erők működnek a partnerek között, és hogyan válhat a párkapcsolat beidegződött szerepmodellek kibogozhatatlannak tűnő szövevényévé. Hitet tesz amellett, hogy az esetek többségében nem a válás jelenti ilyenkor a valódi megoldást, hanem az, hogy valóban felnőtté érünk, és kifejlesztjük önmagunkban az együttérzést és az igazi szeretet képességét.

292 o. / 2850 Ft
Ursus Libris Kiadó


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X