Főoldal > AKTUÁLIS > Tuti ajándékötletek a párodnak

Tuti ajándékötletek a párodnak

0

Írta: and

Okostelefon Olvass tovább! 3 tuti tipp, hova utazz télen Itt az 5 leghatásosabb hasizomgyakorlat 5 tipp, hogy remekelj az állásinterjún Így marad csúcsformában a Harry Potter sztárja Gyógyulj extrém hidegben! Ha a párodnak még nincs okostelefonja, jó ötlet, ha ezzel leped meg őt. Persze csak akkor, ha szereti a kütyüket, és esetleg már régóta vágyik […]

Okostelefon

Olvass tovább!
3 tuti tipp, hova utazz télen
Itt az 5 leghatásosabb hasizomgyakorlat
5 tipp, hogy remekelj az állásinterjún
Így marad csúcsformában a Harry Potter sztárja
Gyógyulj extrém hidegben!

Ha a párodnak még nincs okostelefonja, jó ötlet, ha ezzel leped meg őt. Persze csak akkor, ha szereti a kütyüket, és esetleg már régóta vágyik rá, hogy nyomkodhassa az érintőképernyőt, és letölthesse a legmenőbb alkalmazásokat. Az okostelefonok között vannak igazán férfias darabok, amelyek nem csak technikai tudásban, hanem küllemben is remek darabok.

Wellness Cafe tipp: Apple iPhone 4 (T-Mobile, 29970 Ft-tól), Samsung Galaxy S (Telenor, 9900 Ft-tól)

GPS

Ha még mindig papíralapú térképről tájékozódik, itt az ideje, hogy egy GPS segítse a városban. Így annak a lehetőségét is kiküszöbölheted, hogy egy közös utazás alkalmával eltévedjetek, és a te fejedet harapja le a rossz navigációért.

Wellness Cafe tipp: NAVON N480 navigáció + iGO8 Magyarország térkép (Extreme Digital, 21900 Ft)

pasiajandek2.jpg ()Díszdobozos DVD készlet

Imádja a 007-es ügynök, Indiana Jones, vagy épp Bud Spencer filmjeit? Gyűjtsd össze neki az összes epizódot, hogy aztán a hideg téli éjszakákon összebújva mozizhassatok a kanapén.

Wellness Cafe tipp: James Bond sorozat 1-20. rész (Líra Könyvesboltok)

Vezetéstechnikai képzés

Minden pasi szeretne úgy vezetni, mint Michael Schumacher, adj hát neki lehetőséget arra, hogy brillírozzon, és kipróbálja magát egy vezetéstechnikai képzésen, méghozzá a Hungaroringen! Ha minden veszélyes helyzettel megismerkedik, és megtanulja nehéz körülmények között is uralni az autót, sokkal magabiztosabban és nyugodtabban vezet majd a jövőben.

Wellness Cafe tipp: Allianz Vezetéstechnikai Centrum, Hungaroring  www.tanpalya.hu

Játékkonzol

Ha nem félsz attól, hogy a párod lecserél néhány virtuális játékfigurára, akkor bátran lepd meg egy játékkonzollal. Nem csak ő fogja élvezni a játékot, hanem, ha együtt, egymás ellen játszotok, te is jól érezheted magad. Már nem csak lövöldözős játékokkal tölthetitek az időt, hiszen hatalmas a választék.

Wellness Cafe tipp: Nintendo Wii www.olcsobbat.hu

Óra

Egy sportosan elegáns, különleges karóra még különlegesebb személyiséggé képes varázsolni a szeretett férfit, lepd hát meg egy szép darabbal. Így mindig fogja tudni, milyen nap van (így az évfordulótokat sem felejti el), sőt, sehonnan nem fog elkésni, hiszen valószínűleg gyakran nézegeti majd a csuklóján lévő szépséget.

Wellness Cafe tipp: TAG Heuer Formula 1 www.tagheurer.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X