Főoldal > AKTUÁLIS > Varázsold el apukádat – tuti ajándéktippjeink segítenek!

Varázsold el apukádat – tuti ajándéktippjeink segítenek!

0

Írta: and

Örökítsétek meg az ünnepet! Apukád leírhatatlanul boldog lesz, ha idén megleped a Panasonic Lumix DMC-GF2, a világ legkisebb, legkönnyebb digitális kompakt cserélhető objektíves fényképezőgépével. A legújabb G sorozatú gép esetében a kompakt kialakítás és az egyszerű kezelhetőség mellé igen magas képminőség is társul – nem csupán állóképek, hanem a megnövelt felbontás miatt, mozgóképek rögzítése esetén […]

Örökítsétek meg az ünnepet!

Apukád leírhatatlanul boldog lesz, ha idén megleped a Panasonic Lumix DMC-GF2, a világ legkisebb, legkönnyebb digitális kompakt cserélhető objektíves fényképezőgépével. A legújabb G sorozatú gép esetében a kompakt kialakítás és az egyszerű kezelhetőség mellé igen magas képminőség is társul – nem csupán állóképek, hanem a megnövelt felbontás miatt, mozgóképek rögzítése esetén is.

A  DMC-GF2 nemcsak egy kompakt vázba bújtatott, kimagasló képminőséget garantáló fényképezőgép, de megtalálható benne az új My Color mód, mely a hagyományos Film módot is magában foglalja. 8 effektet kínál, valamint amellett, hogy nagyszerű fényképek készítésére alkalmas, csodálatos Full-HD videók is forgathatóak vele.

A termékről bővebb információt itt találhatsz: www.panasonic.hu

Wellness Cafe tipp: digitális tükörreflexes fényképezőgép, Canon EOS 60D (32 4900 Ft), Fujifilm FinePix HS10 digitális fényképezőgép (109 900 Ft), www.digitcam.hu, Sony Cyber-shot DSCHX1 digi fényképezőgép (79 900 Ft), www.edigital.hu

Kalandra fel!

Édesapád sokszor eltéved vagy dugóba kerül, és autós térképe is elnyűtt már? Az idei év legnépszerűbb karácsonyi ajándéka a navigációs készülék, így garantáltan megleped a Nüvi 1490T + Nümaps LifeTime kártyával. A nagy kijelzős Nüvi több pontos útvonaltervezést, sávinformációt és kereszteződés nézetet is biztosít, hogy apukád a bonyolult helyzetekben jobban tájékozódhasson, valamint a Blue-Tooth technológia lehetővé teszi, hogy vezetés közben, telefonján kihangosítva beszélhessen anyukáddal. A modell tartalmazza az új ecoRuteTM funkciót, mellyel üzemanyag és pénz takarítható meg, sőt, a környezetvédelem is kiemelt helyet élvez.

A modell ára most 79.900 Ft, www.garmin.hu/karacsony

Wellness Cafe tipp: CNS Stylus 4,3” + FM navigáció (akciós ár 24 990 Ft), www.fotomarket.hu, Wayteq x850 GPS navigáció (21 040 Ft), Navon N480 GPS navigáció, www.arukereso.hu

kavefozo.jpg ()Derűs ébredés

A reggelek zörgéssel kezdődnek – a család a régi kotyogó hangjára ébred? Az elegáns Cafissimo számára tökéletes ajándék, ha azt szeretnéd, hogy ezentúl kényelmesen és gyorsan készüljön el az illatos kávé. A kávéfőző 3 fokozata gondoskodik a nyomáskülönbségről, annak megfelelően, hogy filteres kávét, hosszúkávét, erős eszpresszót vagy éppen egy Latte Macchiatót kívántok készíteni vele. Varázsolj telet a kávékedvelőnek: a speciális, hőre aktiválódó kávétermosz a forró ital betöltése után hópehely csillagmintájúvá alakul, a dupla falú szigetelés pedig sokáig melegen (vagy hidegen) tartja az italt.

A kávéfőző gép ára 39 990 Ft, a termosz ára 3490 Ft.

Bővebb információkat itt találhatsz: www.tchibo.hu

Wellness Cafe tipp: Philips Senseo Quadrante Blanc Infini HD7860/11 kávéfőző (24 790 Ft), www.pixmania.hu,  Lavazza EP850 automata, Lavazza Espresso Point kapszulákkal (43 750 Ft), www.dco.hu, DeLonghi EC9 presszó – és cappuccino kávéfőző (17 900 Ft), www.arukereso.hu

Időtálló mutató

Apukád órája folyton késik, vagy megáll? Most eljött az idő, hogy édesapádat igazán szép ketyegővel ajándékozd meg, így ezután bárhova óraműpontossággal érkezhet. A Casio kollekciójában megtalálhatod a számára ideális, örök darabot. Az AMW 709L-5A ezüst színű órája 12 indexes számlappal, elegáns bőrszíjjal rendelkezik, 10 bar nyomásig vízálló, automata naptár funkcióval, stopperrel, ébresztővel ellátott, kristályüvegből és rozsdaálló acél tokból készült.

Az óra ára 29 916 Ft, www.casio.webshop.hu

Wellness Cafe tipp: Alarm Chronograph óra, Seiko (165 000 Ft), Kronográf, Pulsar (35 600 Ft), Festina Tour 2010 F16528-3 (74 900 Ft), www.karorauzlet.hu

parfum.jpg ()Illatot a fa alá!

Ha apukád stílusos és gáláns, a Ralph Lauren Big Pony illatkollekciójának 4-es változata számára tökéletes alkalmi választás! A mandarinos, grapefruitos, citrusos és fás illat tiszta, egyértelmű üzenetet hordoz magában. A Big Pony 4 fényes, áttetsző üvegében tökéletesen harmonizálnak az ikonok váltakozó motívumai, mindezt az illathoz és viselője személyiségéhez igazítva.

A 75 ml-es edt ára 12 900 Ft, www.vip-parfumeria.hu

Wellness Cafe tipp: Le Male Terrible, Jean Paul Gaultier (17 390 Ft), www.myparfum.hu,  Tous Man Sport, 100 ml edt + ajándék 4,5 ml-es luxusminiatűr edt, 15 ml dezodor (16 990 Ft), www.douglas-parfumeria.hu, Voyage d’ Hermés (16 900 Ft), www.olcsobbat.hu

Szellemi elixír

Apukád kedveli az irodalmat, vagy szívesen merül el a dallamok tengerében? Ajándékozz számára lebilincselő könyvet vagy egy remek koncertet, hogy élménydúsan kapcsolódhasson ki az ünnepekben!

Bárdos András Love story című könyve szerelmi történet, melyet egy férfi szemszögéből ismerhet meg az olvasó. Az egykor híradós egy működésképtelennek tartott kapcsolatot mesél el, melyben a két főszereplő az ördögi férfi és az angyali nő. (BBMS Kiadó, 2450 Ft) 

Édesapád megrögzött zenerajongó? A The Harlem Gospel Singers újra divatba hozta a gospelt, mi több idén Budapestre érkezik a műfaj királynője. Ha szeretnéd szüleidet elkápráztatni, ajándékozd meg őket két jeggyel a kórus december 15-i koncertjére! (www.budapestarena.hu)

Wellness Cafe tipp: Csernus Imre dr. – Pampuryk Péter: Felnőtt húsleves – Élet – és ételérzések (Jaffa Kiadó, 2967 Ft), bookline.hu, Hattyúdal – Szörényi Levente életmű koncert, december 28, eventim.hu, Leonard Cohen: Songs from The Road (Sony Music, 3490 Ft).

Pezsegjen az ünnep!

A katalán pincéből származó Freixenet Cordon Rosado spanyol minőségi pezsgőt 9 hónapig, kétszeres erjesztéssel készítik, a második erjesztésnél élesztőt valamint kevés cukrot adnak a palackhoz. Az italnak illatos, gyümölcsös íze van, jellegét finom buborékok és stílusok népszerűsítik. Koccintsatok újévkor, egy jobb év ígéretére!

A pezsgő ára 2440 Ft, www.italshop.hu

Wellness Cafe tipp: fémvázas bortartó, Mobili Mania (15 600 Ft), elektromos dugóhúzó, Stile Interio (9990 Ft), Francois President fehér minőségi száraz pezsgő 0,75 l (3150 Ft), www.groby.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X