Főoldal > AKTUÁLIS > Így marad csúcsformában a Hannah Montana csinos sztárja!

Így marad csúcsformában a Hannah Montana csinos sztárja!

diétaedzésmértékletességmozgásprogram
0

Írta: and

A Hannah Montana sorozat és film sztárja, Miley Cyrus számára nemcsak az fontos, hogy színésznőként és énekesnőként hívja fel magára a figyelmet: a tinik kedvence mindig a lehető legjobb formáját akarja hozni. Egyik barátja szerint Miley ezzel kapcsolatban elképesztően motivált, hiszen 14 éves kora óta lelkesen követi Harley Pasternak edzéstervét, és az ehhez szorosan kapcsolódó […]

A Hannah Montana sorozat és film sztárja, Miley Cyrus számára nemcsak az fontos, hogy színésznőként és énekesnőként hívja fel magára a figyelmet: a tinik kedvence mindig a lehető legjobb formáját akarja hozni. Egyik barátja szerint Miley ezzel kapcsolatban elképesztően motivált, hiszen 14 éves kora óta lelkesen követi Harley Pasternak edzéstervét, és az ehhez szorosan kapcsolódó 5 faktoros diétát is.

profimedia-0087752325.jpg ()A fiatal sztár számára a diéta nagy előnye, hogy sem fogyókúráznia, sem koplalnia nem kell: a napi ötszöri étkezés során minden lényeges tápanyagot bevisz a szervezetébe, például a rostokat és ballasztanyagokat, fehérjéket, sok vizet, kevés zsírt és szénhidrátot; viszont nem egészségtelen ételekkel tömi magát.

Miley-nak így szabad a garázdálkodás a gyümölcsök és zöldségek birodalmában, de bátran ehet sovány húsokat vagy tejtermékeket, például joghurtot. Sőt, egy kevéske mogyoróvaj is megengedett számára, hiszen a diéta nem a lemondásra, hanem a mértékletességre helyezi a hangsúlyt.

A fiatal sztár kedvencei közé tartozik az erdei gyümölcsös protein shake, a rikottás francia pirítós, a mediterrán előételként is ismert vegyestál, az Antipasto, valamint az indiai csirke curry-s joghurtos szósszal és barna rizzsel.

Persze vannak olyan ételek és italok, melyeket a csinos Miley-nak is kerülnie kell, ha fantasztikus alakját meg szeretné tartani. Ilyen például a gyorséttermi koszt, a különböző nassolnivalók és az alkohol is – amit a féktelen bulizásairól szóló hírek ismeretében biztosan nem mindig tud betartani.

A 18 éves színész-énekesnő számára az 5 faktoros diéta az ehhez kapcsolódó edzésprogrammal egészül ki. Miley ennek értelmében a hét öt napján, alkalmanként 25 percet mozog, amit kardioedzésekkel egészít ki: kocog, kerékpározik, és nemcsak a fellépések során táncol lelkesen. Emellett nagyon megszerette a pilatest is, ezeket az órákat mindig nagyon várja.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X