Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi szuper alakját a 2012 című mozi gyönyörű sztárja!

Így őrzi szuper alakját a 2012 című mozi gyönyörű sztárja!

anyaságedzésegészségéletmódszínésznő
0

Írta: and

Amanda Peet nevének hallatán talán már sorolod is azokat a filmeket, melyekben láttad: Bérgyilkos a szomszédom, Szerelem sokadik látásra, Sziriána, Fiú a Marsról vagy épp a 2012 című mozi, melyben csinos anyukaként próbálja családjával túlélni a világvégét. A 38 éves színésznő a valóságban is kétgyermekes anyuka. Férjével, David Benioff forgatókönyvíróval két kislányuk van: az idősebb, […]

Amanda Peet nevének hallatán talán már sorolod is azokat a filmeket, melyekben láttad: Bérgyilkos a szomszédom, Szerelem sokadik látásra, Sziriána, Fiú a Marsról vagy épp a 2012 című mozi, melyben csinos anyukaként próbálja családjával túlélni a világvégét.

shutterstock_53811334.jpg ()A 38 éves színésznő a valóságban is kétgyermekes anyuka. Férjével, David Benioff forgatókönyvíróval két kislányuk van: az idősebb, Frances 4 éves, a pici pedig 2010 áprilisában jött a világra.

Amanda korábban azt nyilatkozta, hogy mióta Frances megszületett, másképp látja a világot, és szeretné, ha kislánya tinédzserként és felnőttként majd az egészséget tartaná szem előtt, és nem diétázna folyton. „Azt kívánom, hogy amikor nagyobb lesz, ne legyen a diéták, a kalóriák, az edzés és a soványság megszállottja” – mondta a színésznő.

A csinos sztár fontosnak tartja, hogy kislányai olyan egészségesnek lássák őt, amennyire csak lehetséges. Ezért ügyel a rendszeres étkezésre és arra, hogy a mozgás se hiányozzon az életükből.

„Számomra az egészséges életmód azzal egyenlő, hogy mindent mértékkel teszek. Sok zöldséget eszem, edzőterembe járok, fogyasztok bort, de mindezt mértékkel. Ezen kívül igyekszem annyit aludni, amennyit csak lehet, és fontosnak tartom, hogy vicces emberek vegyenek körül, mint amilyen például a férjem” – nyilatkozta.  

Amanda gyakran vágyik arra, hogy lelkesebben látogassa az edzőtermeket, találjon egy olyan sportot, amiben örömét leli, és kitartóbbá válhasson. Elmondása szerint többféle mozgásforma iránt fellelkesült már hirtelen, például imádta az első spinning óráját, de aztán mégis abbahagyta ezt a sportot is.

Pedig az első órák varázsa a későbbiekben is kitarthat, bármilyen edzést választasz is. Ha jó csapatban sportolsz, illetve olyan edzőpartnert választasz, akivel kölcsönösen motiváljátok egymást.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X