Főoldal > AKTUÁLIS > Megjelent a Maxima Magazin 2. száma!

Megjelent a Maxima Magazin 2. száma!

magazintartalomújság
0

Írta:

Azt hiszem, sokan cseréltek volna velünk az elmúlt hetekben… Miközben az egész ország X-Faktor és Megasztárlázban égett, mi mindkét szériából megismerhettük a legnépszerűbb lányt. Igen, biztosan emlékeztek, januári számunk címlapján Janicsák Veca szerepelt, a mostanin pedig, látjátok, Tolvai Reni. Így nem véletlen, hogy minden kollégánk, barátunk arról faggat minket, melyik a helyesebb lány. Akkor most […]

2011_Maxima_2.jpg ()Azt hiszem, sokan cseréltek volna velünk az elmúlt hetekben… Miközben az egész ország X-Faktor és Megasztárlázban égett, mi mindkét szériából megismerhettük a legnépszerűbb lányt. Igen, biztosan emlékeztek, januári számunk címlapján Janicsák Veca szerepelt, a mostanin pedig, látjátok, Tolvai Reni. Így nem véletlen, hogy minden kollégánk, barátunk arról faggat minket, melyik a helyesebb lány. Akkor most bevallom nektek a nagy igazságot: ritkán látni két embert, akik lelkileg ennyire hasonlítanának egymásra… Reni is, akár Veca, nagyon tudja, mit akar, nem engedi magát eltéríteni az útjáról, és közben nagyon nem szeretné elfelejteni, honnan érkezett a reflektorfénybe. Udvariasak, alázatosak, természetesek, és vicces, de mindketten épp nagyban fogyókúráznak. Ami pedig a legkedvesebb, az az, hogy egymásnak szorítottak! Jó lenne, ha megismerkednének, szerintem biztosan barátnők lennének.

Ám az, hogy mennyire fontos a girlpower, nem csak Reniék kapcsán jutott eszembe. Előző számunkban a levelemben megkértelek titeket, írjátok meg őszintén a véleményéteket a megújult Maximáról – nekem. Igen, bár mindenki óva intett tőle, én nem haboztam, és közzétettem a saját e-mail címem. Ennél jobb húzásom régen volt. Megszámolni sem tudom, hány levelet kaptam tőletek, mindegyik lelkes és biztató volt – szemezgettünk is belőlük a postarovatunkban! Úgyhogy lányok, köszönöm! Én, és velem együtt az egész szerkesztőség már karácsony előtt megkaptuk az idei év legszebb ajándékát – tőletek.  

Zellei Dóra
főszerkesztő

A Maxima Magazin tartalmából:

– Bioruha, biogyümölcs, biosampon – tényleg bio, amiről azt állítják?
– Ünnap után szakítunk? Párkapcsolati szakértő segít túlélni.
– A te örömöd milyen? Kalauz a a különféle orgazmusokhoz.
– Vitaminvadászat – Ne hagyd, hogy az életmódod tápanyaghiányt okozzon!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X