Főoldal > AKTUÁLIS > Megjelent a Wellness legújabb száma!

Megjelent a Wellness legújabb száma!

címlapmagazinmegjelenésújságwellness
0

Írta:

Már az újságárusoknál vár a Wellness magazin legújabb, legfrissebb száma! Próbá

Már az újságárusoknál vár a Wellness magazin legújabb, legfrissebb száma! Próbáld ki a legtutibb BEACHBODY gyakorlatokat, amiket Balogh Rita fitneszedző állított össze, készülj fel életed első 5 kilométeres futására, vagy fogyj 4 hét alatt 2 ruhaméretet! A Wellnesst akár trendi sporttáskával is megvásárolhatod!

Visszaszámlálás, indul!

wellness_2015marcius.jpg ()Idén megfogadtam, hogy nem várom meg az utolsó pillanatot, és a beachbody edzésprogramot nem akkor kezdem el, amikor már feszengtem behúzott hassal egy fél napot a strandon. Mert ugyan én is elhatároztam, hogy télen sem tunyulok el (de, eltunyultam), jobban odafigyelek az étkezésemre (nem tettem), és soha többé nem iszom olyan koktélt, aminek magasabb a kalóriatartalma, mint egy átlagos főétkezésé (naná, hogy ittam), azért nyomokat hagyott rajtam az a néhány hideg hónap. Szóval, a tavaszi virágokkal együtt én is megjelentem a parkban, és bevallom, az első (jó)pár alkalommal vért izzadva jutottam túl a korábban megszokott öt kilométeres futáspenzumon. (Erősen gondolkodóba estem, hogy a 86. oldalon található „Nem nekem való” című írásunk valójában rólam szól…) Ha te is hasonló elhatározásokat dédelgetsz, és futócipőt húznál, akkor lapozd fel a 71. oldalt, és kezdj neki szakértőnk edzéstervével! Szeretnél mellé egy klassz diétát is? Akkor a Shred neked való! Keresd a részleteket a 24. oldalon!

Egy kis segítségre lenne szükséged, hogy elkezd az edzést? Figyeld a Wellness+Cafe Facebook-oldalát, mert hamarosan meglepetéssel jelentkezünk!

Szabó Éva
vezető szerkesztő


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X