Főoldal > AKTUÁLIS > Ünnepeld a Valentin-napot a divat fővárosában!

Ünnepeld a Valentin-napot a divat fővárosában!

nyereményjátékPárizsutazásValentin-nap
0

Írta:

Ha minden vágyad, hogy február 14-én, Valentin-napon kéz a kézben andaloghass a Diadalív árnyékában, szeretnéd bejárni a csodálatos Champs-Élysées minden pontját? Reggel illatos croissant ropogtatnál egy frissítő kávét kortyolva, majd megcsodálnád a Notre-Damme székesegyházat, végül az Eiffel toronyból gyönyörködnél a csodás kilátásban? Ha szerencsés vagy, az álmod valóra válhat! Regisztrálj a www.ffdivat.com weboldalon, és megnyerheted […]

Ha minden vágyad, hogy február 14-én, Valentin-napon kéz a kézben andaloghass a Diadalív árnyékában, szeretnéd bejárni a csodálatos Champs-Élysées minden pontját? Reggel illatos croissant ropogtatnál egy frissítő kávét kortyolva, majd megcsodálnád a Notre-Damme székesegyházat, végül az Eiffel toronyból gyönyörködnél a csodás kilátásban? Ha szerencsés vagy, az álmod valóra válhat!

Regisztrálj a www.ffdivat.com weboldalon, és megnyerheted a fődíjat, egy két személyes, romantikus párizsi hétvégét! Az F&F megszervezi az utazást, gondoskodik a szállásról két éjszakára, és még egy gyertyafényes vacsorával is kedveskedik neked és kedvesednek!
 
Forrás: www.ffdivat.com


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X