Főoldal > AKTUÁLIS > A tökéletes férfitest: így marad csúcsformában Leonardo DiCaprio!

A tökéletes férfitest: így marad csúcsformában Leonardo DiCaprio!

diétaéletmódfelkészülésszerepszínész
0

Írta: and

A nők odavannak érte, és titokban talán a férfiak is szeretnék ellesni, mi Leonardo DiCaprio varázsának titka. Talán azért olyan meggyőző és ellenállhatatlan a vásznon, mert minden általa megformált filmes karakterrel tökéletesen azonosulni akar? Az mindenesetre igaz, hogy minden egyes szerepre más és más diétával, illetve edzésprogrammal készül. Leóról köztudott, hogy nemcsak a szupermodellekért lelkesedik, […]

A nők odavannak érte, és titokban talán a férfiak is szeretnék ellesni, mi Leonardo DiCaprio varázsának titka. Talán azért olyan meggyőző és ellenállhatatlan a vásznon, mert minden általa megformált filmes karakterrel tökéletesen azonosulni akar? Az mindenesetre igaz, hogy minden egyes szerepre más és más diétával, illetve edzésprogrammal készül.

Leóról köztudott, hogy nemcsak a leocikkozi.jpg ()szupermodellekért lelkesedik, hanem a környezetvédelemért és a bioélelmiszerekért is. Egy külföldi weboldal beszámolója szerint, ha a filmsztár épp nem fogja magát fogyókúrára egy-egy filmszerep miatt, a rendszeres, kiegyensúlyozott és egészséges étkezés híve.

2009-ben viszont, az Eredet című mozi forgatása előtt a hírek szerint kemény diétára fogta magát: kisebb kalóriatartalmú ételeket fogyasztott, ami – rendszeres edzéssel kiegészítve – valószínűleg hozzájárult ahhoz, hogy gyorsan elérje a célját, és legalább 15 kilót adhasson le.

Leo egyébként is fontosnak tartja a rendszeres edzést, amiben személyi edző segíti. A színész főként a karizmait, felsőtestét és a lábait formálja a konditeremben. Rendszerint erősítő- és súlyemelő gyakorlatokat végez.

A Rómeó és Júlia, a Titanic, A vasálarcos, az Aviátor, A szabadság útjai és a Viharsziget című filmek 36 éves sztárja szívesen végez kézisúlyzós feladatokat vagy fekvenyomást, emellett egyik kedvenc gyakorlatához lényegében nem kell más, mint egy szék és némi karizom.

Ülj le egy szék szélére, kapaszkodj meg mindkét kezeddel a hátad mögött. Lassan ereszkedj le, amíg a vállad és a könyököd csaknem egy vonalba kerülnek. Ezután várj néhány másodpercet, majd húzd vissza magad.

A gyakorlatot itt videón is megnézheted. Érdekesség, hogy a felvételen látható férfi, Gregory Joujon-Roche volt Leo személyi edzője A tégla című, 2006-os mozira való felkészülés során.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X