Főoldal > AKTUÁLIS > Rúdtánc és diéta: így hozta formába magát a szülés után Amy Adams!

Rúdtánc és diéta: így hozta formába magát a szülés után Amy Adams!

diétapluszkilórúdtáncterhesség
0

Írta: and

Amy Adams saját bevallása szerint nem sietett a terhessége utáni pluszkilók leadásával. „Amikor időm engedi, edzek, emellett próbálok figyelni az egészséges táplálkozásra, de nem az a legfontosabb számomra, hogy lefogyjak” – mondta a 36 éves színésznő, aki 2010 májusában adott életet kislányának, Aviana Oleának. A Kapj el, ha tudsz, a Bűbáj és a The Fighter […]

Amy Adams saját bevallása szerint nem sietett a terhessége utáni pluszkilók leadásával. „Amikor időm engedi, edzek, emellett próbálok figyelni az egészséges táplálkozásra, de nem az a legfontosabb számomra, hogy lefogyjak” – mondta a 36 éves színésznő, aki 2010 májusában adott életet kislányának, Aviana Oleának.

A Kapj el, ha tudsz, a Bűbáj és a The profimedia-0090000716.jpg ()Fighter című mozik sztárja elmondása szerint terhessége alatt sokat tanult a testéről, és megtanulta elfogadni önmagát. „Ki tudok hordani egy gyereket, a szükséges kilókat is felszedtem, minden a legnagyobb rendben van. Nem azért jöttem erre a világra, hogy fürdőruhában flangáljak” – nyilatkozta a színésznő, akinek azóta is megmaradt a testével ez az egészséges viszony.

Amy a terhessége utáni pluszkilókkal is jól érezte magát a bőrében, ezek leadását viszont munkái miatt szükségesnek ítélte. „A hivatásomhoz tartozik, hogy a testem legalább hasonló legyen ahhoz, amilyen a terhességem előtt volt. De nem hiszem, hogy a tökéletes idomaimmal csináltam volna karriert” – mesélte egy interjúban.

A mindössze 163 cm magas színésznő fokozatosan szabadult meg a rárakódott kilóktól, és ehhez nem a szokványos edzőtermi sportokat választotta. „Kisgyerekes barátnőim ajánlották, hogy próbáljam ki a rúdtáncot” – árulta el Amy, aki az első alkalom után beleszeretett ebbe az egész testet átmozgató edzésmódba.

Ugyanakkor új filmje, a The Fighter forgatása előtt nem vihette túlzásba a mozgást. A film rendezője, David O. Russell ugyanis nem egy szupercsinos álomnőt képzelt el Charlene-ként, hanem ahogyan ő fogalmazott: „egy olyan csajt, aki sört iszik”.

Amy arról is beszélt az egyik külföldi magazinnak adott interjújában, hogy kislánya születése óta a munkájában is több örömét leli. „Ha már nem lehetek a gyermekemmel, jobb, ha minden percét élvezem” – mondta a bájos sztár, aki tökéletes boldogságra talált Darren Le Gallóval. „Életem minden pillanatát élvezem” – nyilatkozta mosolyogva Amy Adams.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X