Főoldal > AKTUÁLIS > Szaunázók Hétvégéje a debreceni Aquaticumban

Szaunázók Hétvégéje a debreceni Aquaticumban

programrendezvényszaunaverseny
0

Írta:

A rendezvény és verseny célja a szauna szeánszok megismertetése, az egészséges szaunázás és a szaunakultúra terjesztése és nem utolsósorban a képzett szaunamesterek munkájának fontosságára is fel szeretnék hívni a figyelmet. Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő szaunacentruma is csatlakozott a programhoz, így 2011. február 12-13-án, a Szaunázók Hétvégéjén a szaunabelépő árából 50% kedvezményt biztosítanak, a szeánszok pedig […]

A rendezvény és verseny célja a szauna szeánszok megismertetése, az egészséges szaunázás és a szaunakultúra terjesztése és nem utolsósorban a képzett szaunamesterek munkájának fontosságára is fel szeretnék hívni a figyelmet.

Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő szaunacentruma is csatlakozott a programhoz, így 2011. február 12-13-án, a Szaunázók Hétvégéjén a szaunabelépő árából 50% kedvezményt biztosítanak, a szeánszok pedig ingyenesen látogathatók.

Részletes programok:

Február 12. (szombat) 

13:00 Sós-olajos szeánsz
13:40 Jeges-mentás szeánsz
17:00 Sós szeánsz
17:35 Mézes szeánsz

Február 13. (vasárnap)

13:00 Sós szeánsz
13:40 Mézes-olajos szeánsz
17:00 Kamillás szeánsz
17:40 Jeges szeánsz

A versenyszeánszokon résztvevő és a szaunamesterek munkáját pontozó vendégek között élményfürdő belépőjegyeket sorsolnak ki. Főnyeremény: egy kétszemélyes wellnesshétvége a Ramada Resort Aquaworld Budapest**** szálloda jóvoltából.

Bővebb információ: www.aquaticum.hu.
Bejelentkezés a szeánszokra: 52/ 514-174.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X