Főoldal > AKTUÁLIS > Vastag Csaba: Vacsorázz velem! – Új életet kezd Mr. X-Faktor

Vastag Csaba: Vacsorázz velem! – Új életet kezd Mr. X-Faktor

életmódéletmódváltásénekesétkezés
0

Írta:

Benzinkúton bekapott műszendvics, gyorsétteremben belapátolt magas kalóriatartalmú hamburger, útszéli árustól vásárolt sebtében befalt hot-dog. Ezeknek az ételeknek mond végleg búcsút Vastag Csaba, aki sokat hallott azok szervezetre gyakorolt káros hatásairól élelmiszer- és háztartási anyagismereteket, illetve szerves kémiát oktató édesapjától, de ugyanúgy ette tovább a silány minőségű készételeket. Csaba az X-Faktor óta azonban még nagyobb fordulatszámra […]

vastagcsabacikk.jpg ()Benzinkúton bekapott műszendvics, gyorsétteremben belapátolt magas kalóriatartalmú hamburger, útszéli árustól vásárolt sebtében befalt hot-dog. Ezeknek az ételeknek mond végleg búcsút Vastag Csaba, aki sokat hallott azok szervezetre gyakorolt káros hatásairól élelmiszer- és háztartási anyagismereteket, illetve szerves kémiát oktató édesapjától, de ugyanúgy ette tovább a silány minőségű készételeket. Csaba az X-Faktor óta azonban még nagyobb fordulatszámra kapcsolt és rádöbbent, muszáj életmódot váltania, ha bírni akarja a koncertekkel járó megpróbáltatásokat, ezért csatlakozott az egyik legnagyobb ebéd házhozszállító cég zsírégető klubjához, ahonnan egészséges ételeket kap.

Az X-Faktor szívtiprója a győzelem óta egyik fellépésről rohan a másikra, egymást váltják az interjúk, így sokszor csak arra van ideje, hogy valamelyik gyorsétteremben bekapjon valamit. Egyetemi docens édesapja, Dr Vastag Sándor, aki élelmiszer- és háztartási anyagismereteket, illetve szerves kémiát oktat a Pannon Egyetemen, már sokszor felhívta fia figyelmét a gyorséttermi ételek káros hatásaira, ám Csaba eddig elengedte füle mellett a megjegyzéseket és továbbra is azokat ette.

„Éreztem, hogy ez az életmód lassan tönkre tesz. A verseny kezdete óta össze-vissza eszek, ahol tudok, gyorsan bekapok valamit a nagy rohanásban. Mindez a győzelem óta csak fokozódott. Arra a következtetésre jutottam, hogy ha már pörgős életet élek és bírni akarom fizikailag a rengeteg fellépést, legalább arra kell figyelnem, hogy egészséges ételeket fogyasszak.” – árulta el az énekes, aki ugyanazon ebéd házhozszállító cég segítségével változtat most táplálkozási szokásain, amelynek Falusi Mariann is köszönheti, hogy jelentős súlyfeleslegtől szabadult meg és egészségi állapota is sokat javult.

Csaba életmódváltása ráadásul másokra is jó hatással lehet, ugyanis havonta egy szerencsés rajongót sorsolnak ki, akinek megadatik a lehetőség, hogy a sármos énekessel költsön el egy egészséges ételekből álló vacsorát. Egyvalaki pedig magát Csabát kaphatja meg fődíjként, ugyanis a legmázlistább rajongó elkísérheti az énekest turnézni, a backstage-ben állva megismerheti a kulisszák mögötti világot, és megtapasztalhatja, hogyan telnek Mr. X-Faktor mindennapjai.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X