Főoldal > AKTUÁLIS > Bírta a kiképzést: így készült fel új filmje forgatására Vanessa Hudgens!

Bírta a kiképzést: így készült fel új filmje forgatására Vanessa Hudgens!

edzésétkezésfeladatkiképzésszínésznő
0

Írta: and

Ha meghallod Vanessa Hudgens nevét, valószínűleg neked is Zac Efronnal folytatott kapcsolata és a High School Musical filmek jutnak eszedbe. Ám úgy tűnik, a 22 éves színésznő mind a magánéletében, mind a mozik világában új utakra indul, ugyanis lezárta párkapcsolatát, új filmje pedig merőben más, mint amit eddig megszokhattunk tőle. Az Álomháború című mozi az […]

Ha meghallod Vanessa Hudgens nevét, valószínűleg neked is Zac Efronnal folytatott kapcsolata és a High School Musical filmek jutnak eszedbe. Ám úgy tűnik, a 22 éves színésznő mind a magánéletében, mind a mozik világában új utakra indul, ugyanis lezárta párkapcsolatát, új filmje pedig merőben más, mint amit eddig megszokhattunk tőle.

Az Álomháború című mozi az 1950-es években játszódó fantasy-thriller, jó néhány izgalmas harcjelenettel felturbózva. Erre az örökmozgó Vanessa és a filmben szereplő fiatal színésznők különleges és intenzív kiképzéssel készültek fel: az Amerikai Haditengerészet speciális kiképzőtisztjeivel edzettek.

A kiképzőtisztek Vanessa szerint nem is fogták vissza magukat: „ez volt a legkeményebb dolog, amivel egész eddigi életemben szembe kellett néznem” – mondta. Majd hozzátette, hogy az öt hónapos felkészítés lelkileg is megedzette. „Ha ilyen keményed edzel, és a végső határaidig el tudsz jutni, azt érzed majd, bármire képes vagy, és ez rengeteg erőt ad” – nyilatkozta a színésznő.

vanessacikk.jpg ()A 164 cm magas Vanessának nemcsak meg kellett erősödnie a forgatáson, hanem számos olyan kihívással is szembe kellett néznie, amivel eddig soha. Ám a legváratlanabb feladatok sem haladták meg az erejét. „Egy olyan fegyvert is el kellett sütnöm, ami általában a tankok hátsó részén található. Ez a legizgalmasabb dolog, amit valaha is átélhet az ember, hihetetlen élmény volt!” – mesélte a fiatal sztár.

Vanessa egyébként fontosnak tartja a rendszeres mozgást, de a hétköznapibb edzésmódszerek híve: hetente 4 vagy 5 alkalommal jár edzőterembe, és szívesen vesz részt például spinning órákon. Emellett lelkesen gyakorolja a Pilatest is – elmondása szerint ettől lett ilyen izmos a hasa.

Ami pedig az étkezést illeti, a színésznő nem diétázik. Inkább arra figyel, hogy mindenből fogyasszon, amit megkíván, persze szigorúan csak kis adagokban. Ez pedig kedvenceire, a csokoládéra és a Cheetosra is vonatkozik.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X