Főoldal > AKTUÁLIS > Hastánccal őrzi vonalait a 90210 szépsége!

Hastánccal őrzi vonalait a 90210 szépsége!

életmódétkezéshastáncmozgásforma
0

Írta: and

AnnaLynne McCordra a 90210 című sorozat kapcsán figyelt fel a világ. Ezután sokan azért is beszéltek róla, mert összejött az Alkonyat-mozikból és a Calvin Klein óriásplakátokról ismert Kellan Lutzal.  Nem kell sokáig találgatnunk, hogy vajon a gyönyörű színésznő mivel vette le a lábáról rajongóit és a szexi Kellant, ugyanis egyetlen pillantással megállapíthatjuk, hogy AnnaLynne alakja […]

AnnaLynne McCordra a 90210 című sorozat kapcsán figyelt fel a világ. Ezután sokan azért is beszéltek róla, mert összejött az Alkonyat-mozikból és a Calvin Klein óriásplakátokról ismert Kellan Lutzal. 

Nem kell sokáig találgatnunk, hogy vajon a gyönyörű színésznő mivel vette le a lábáról rajongóit és a szexi Kellant, ugyanis egyetlen pillantással megállapíthatjuk, hogy AnnaLynne alakja tökéletes.

Ezt pedig nem drága fitneszbérletnek, vagy személyi edző szigorú utasításainak köszönheti, hanem a hastánc iránti rajongásának. „Ez a mozgásforma egyszerre jelent kihívást és szórakozást számomra. Imádok hastáncolni!” – nyilatkozta a szépség.

Annalynnecikk.jpg ()Emellett persze olykor súlyzós gyakorlatokat is végez, és tavaly többször is lefotózták, amint Kellannal együtt indultak futni. A fiatal színésznő számára tehát nemcsak az fontos, hogy örömét lelje az edzésben, hanem a spontaneitás és a változatosság is.

A 171 cm magas AnnaLynne arról is beszélt korábban, hogy nem diétázik, mert vékony csontozata és jó génjei miatt nehezen rakódhat rá jelentős felesleg. Ennek ellenére mindig ügyel, hogy ne egyen egyszerre túl sokat, és a főétkezéseket igyekszik betartani.

Reggelire szívesen fogyaszt Burritót, ami egy mexikói-amerikai ínyencség, sok-sok zöldséggel. Ebédre, ha kedve tartja, sajtburgert kér: „akár a hét minden napján tudnám ezt enni ebédre” – mondta. Majd hozzátette: vacsoraidőben pedig a citrommal és borssal készített csirke a kedvence egy kevéske lime-mal.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X