Főoldal > AKTUÁLIS > Így marad csúcsformában a Budapesten forgató világsztár, Keanu Reeves!

Így marad csúcsformában a Budapesten forgató világsztár, Keanu Reeves!

diétaedzésétrendkungfuszínész
0

Írta: and

Keanu Reeves február végén érkezett hazánkba, ugyanis Budapest mellett forgatja új filmjét, a 47 Ronint. A híresség körülbelül két hónapig időzik nálunk, ezalatt pedig nemcsak a sajtó, hanem a rajongók és az autogramvadászok is mindenhová követik. A 46 éves színész állítólag kedves és közvetlen figura, de kerüli a feltűnést. Így nem valószínű, hogy a parkba […]

Keanu Reeves február végén érkezett hazánkba, ugyanis Budapest mellett forgatja új filmjét, a 47 Ronint. A híresség körülbelül két hónapig időzik nálunk, ezalatt pedig nemcsak a sajtó, hanem a rajongók és az autogramvadászok is mindenhová követik.

keanucikk.jpg ()A 46 éves színész állítólag kedves és közvetlen figura, de kerüli a feltűnést. Így nem valószínű, hogy a parkba jár majd futni, vagy meglátogat egy felkapott edzőtermet. Úgy tudjuk, abban a budapesti házban, ahol lakást bérelt, uszoda és konditerem is a rendelkezésére áll.

Keanu külföldi források szerint számos gyakorlatot végez az edzőteremben: súlyemeléssel, guggolással, kitöréssel és jógával tartja fitten magát. Ezek mellett, ha ideje engedi, szívesen jégkorongozik és kosárlabdázik.

A 186 cm magas sztár a Mátrix-mozik forgatása előtt harcművészeti képzést is kapott: Yuen Woo Ping vezette be a Kung-Fu rejtelmeibe. Az akkor elsajátított ismereteket talán most, a 47 Ronin felvételein is hasznosíthatja, ugyanis a film egy csapat japán harcosról szól, akik mesterük halála után bosszúra készülnek.

Ami az étkezést illeti, Keanu betartja a három főétkezést – ilyenkor inkább ügyel arra, hogy csak kis adagokat fogyasszon, mint az ételek típusára. „Általában csirkét, zöldségeket, rizst vagy tésztát eszem. Fontos számomra az ételek jó minősége, de soha nem eszem túl magam. Emellett olykor egy sört, vagy egy pohár bort is elfogyasztok” – árulta el egy korábbi interjújában a sztár.

Fotó: Profimedia.hu

Nyerj csodás, kényeztető utazást álmaid világába!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X