Főoldal > AKTUÁLIS > Keressük az Év edzőtermét! Szavazz te is!

Keressük az Év edzőtermét! Szavazz te is!

edzőteremnyereményjátékszavazásverseny
0

Írta:

Ha rendszeresen jársz edzőterembe, és meg vagy elégedve edzéseid helyszínével, nevezd be az Év edzőterme versenybe! Április 10-ig küldd el nekünk a wellnesscafe@wellandfit.hu e-mail címre, hogy neked melyik terem a kedvenced. Írd le a terem nevét, pontos címét, weboldalát, valamint fogalmazd meg néhány sorban, miért szeretnéd, ha ez az edzőterem lenne az év legjobbja. Ha […]

Ha rendszeresen jársz edzőterembe, és meg vagy elégedve edzéseid helyszínével, nevezd be az Év edzőterme versenybe! Április 10-ig küldd el nekünk a wellnesscafe@wellandfit.hu e-mail címre, hogy neked melyik terem a kedvenced.

Írd le a terem nevét, pontos címét, weboldalát, valamint fogalmazd meg néhány sorban, miért szeretnéd, ha ez az edzőterem lenne az év legjobbja. Ha tudsz, csatolj fényképet is a teremről! Az első 20 olvasó, aki ajánlást küld be, garantált ajándékot, fürdőköpenyt kap!

A beérkezett ajánlások alapján kiválasztunk, majd tesztelünk 10 budapesti és 10 vidéki edzőtermet, melyeket a Wellness Cafe-n folyamatosan bemutatunk majd az olvasóknak, szeptemberben pedig indul a szavazás, melynek végén kiderül, melyik lesz az Év edzőterme 2011-ben.

Ajánlj te is edzőtermet!

evedzoterme2.jpg ()

A nyereményjáték szabályzatát itt találod.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X