Főoldal > EGÉSZSÉG > Egy edzőterem nőktől – nőknek! (x)

Egy edzőterem nőktől – nőknek! (x)

edzőterem
0

Írta:

Mi nők gyakran nem vagyunk megelégedve a külsőnkkel. Ennek okairól lehet vitatkozni, de a tényen nem változtat. Aki változtatna a külsején, egészségesebben élne, jellemzően elkezd sportolni. Azonban a legtöbb edzőterem nem kifejezetten támogatja azokat a nőket, akik kihagyás után, idősebb korban, nem a legnagyobb önbizalommal mozognának.

Nehéz. Lenéznek. Megnéznek. Kinéznek. Nem segítenek. Nem motiválnak.

A legegyszerűbb fejben lerendezni mindezt: nem foglalkozunk vele, nem érdekel, hogy ki néz, ki, mit gondol. Ez egy egyszerű, de nem könnyű feladat.

Másik lehetőség az otthoni edzés, ami sokat fejlődött az utóbbi időben, de sokan érzik, hogy valahogy nem az igazi.

Ezekre a problémákra reagálva nyitotta meg kapuit 2020-ban, Budapest V. kerületében a Belvárosi Női Mozgásstúdió.


Itt csak nők vannak, igaz ez a vendégekre és a – természetesen szakképzett –  edzőkre is, akik szívükön viselik a vendégek sorsát: mentorprogram keretében figyelik a fejlődésedet, segítenek céljaid elérésében.

A stúdió köredzést biztosít, speciális hidraulikus gépekkel, melyek kortól és edzettségi állapottól függetlenül használhatóak, így bárki tud erősíteni velük. A  munkát folyamatosan edző felügyeli, segíti.

Időhiány? Itt egy edzés 40 perc, így öltözéssel, zuhanyzással együtt is 1 órán belül végezhetünk, ami a napunk 4%-át teszi ki. Sőt, az edzésekbe bármikor be lehet szállni, így kiszámíthatatlan időbeosztásúaknak is ideális.

A Belvárosi Női mozgásstúdióban lazíthatsz is: többféle masszázs, kombinált finn- és infra szauna áll rendelkezésedre, segítve az edzések utáni regenerációt.

Az említett köredzésen felül számos csoportos edzést is kínálnak: Pound®️, Zumba, TRX, Pilates, csak néhányat említve.

Habár a köredzéseket végig edző vezeti, kíséri figyelemmel, van lehetőség személyi edzésre is. Ennek során a szakképzett edző csak Veled, a Te céljaiddal foglalkozik.

Ha kedvet kaptál kipróbálni a Belvárosi Női Mozgásstúdiót, az első lépés egy ingyenes, 5 pontból álló állapotfelmérés: megnézitek, honnan indulsz és hová szeretnél eljutni.

Most a 2022. augusztus 31-ig csatlakozók az első havi bérletet 50% kedvezménnyel vásárolhatják meg.

Rugalmas edzésrend, csak nők, folyamatos edzői felügyelet, edzettséget nem igénylő, ízületkímélő géppark, ráadásul az első hónap féláron? Azt hiszem a legtöbb női “kifogást” orvosolniuk sikerült, így ne is várj többet, látogasd meg Te is Budapest 5. kerületében, az Akadémia utca 11. szám alatt a Belvárosi Női Mozgásstúdiót.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X