Főoldal > AKTUÁLIS > Ördög Nórinak Szeged a világ közepe

Ördög Nórinak Szeged a világ közepe

futásfutóversenyprogramrendezvény
0

Írta:

Az idei év különlegessége, hogy Szeged és Kaposvár megmérkőzik egymással és egy speciális futópárbajjal csatlakozik a Vivicittá programhoz. A futópárbajt hírességek is támogatják, a szegedi születésű Ördög Nóri természetesen a napfény városát favorizálja! A városok futópárbaja keretében két helyi amatőr futó, a szegedi Dombi Miklós és a kaposvári Gundy Richárd különleges versenyre buzdít minden mozogni […]

Az idei év különlegessége, hogy Szeged és Kaposvár megmérkőzik egymással és egy speciális futópárbajjal csatlakozik a Vivicittá programhoz. A futópárbajt hírességek is támogatják, a szegedi születésű Ördög Nóri természetesen a napfény városát favorizálja!

A városok futópárbaja keretében két helyi amatőr futó, a szegedi Dombi Miklós és a kaposvári Gundy Richárd különleges versenyre buzdít minden mozogni szerető embert. Céljuk, hogy minél több futót toborozzanak a helyi T-Home Vivicittá lefutására.

Ördög Nóri gyerekkori barátnője Miki feleségének, így nem volt kétséges, hogy a szegedi fiút, és szülővárosát fogja támogatni a versengésben.
– Petrával gyerekkorunk óta jóban vagyunk, a baráti körből nyolc lánnyal minden évben elmegyünk egy-két csajos utazásra, amiből a fiúk általában ki maradnak. Legalább van idejük edzeni!

A bájos műsorvezető nemcsak szóval, de tettel is buzdítja a helyieket: már többször részt vett a Mikiék által szervezett toborzó eseményeken. A Téltoló Futás alkalmával például nem volt rest jelmezt ölteni barátai támogatásáért és a város győzelméért.
– Szeretek sportolni, de sajnos nem sok időm jut rá. Ha tehetem, a Reggeli után a TV-székházban futok, vagy ellipszis gépezek egy-két órát. A szegedi Vivicittán is természetesen ott leszek, és remélem, hogy a barátnőim is csatlakoznak majd.

Aki még sosem indult Vivicittá futóversenyen, annak Nóri azt tanácsolja, ne ijesszen meg senkit a ’verseny’ kifejezés. – A legnehezebb lépés az, hogy az ember rávegye magát a mozgásra. Rövid a táv, és olyan jó a hangulata egy ilyen tömegrendezvénynek, hogy igazából nincs szerepe a kondinak, a lelkesedés mindenkit át fog repíteni a célvonalon!

T-Home Vivicittá időpontok 2011-ben

Szeged: április 2.
Kaposvár: április 3.
Budapest: április 10.

Forrás: Avantgarde Group


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X