Főoldal > AKTUÁLIS > A soványság már a múlté: ismét csinos Angelina Jolie!

A soványság már a múlté: ismét csinos Angelina Jolie!

edzésétrendsoványságszínésznő
0

Írta: and

Tavalyi fotóit látva sokan aggódtak Angelina Jolie-ért, hiszen a színésznő csontsoványra fogyott. Ennek egyesek szerint az lehetett az oka, hogy ikerterhessége után túlzásba vitte a fogyókúrát, mások szerint Brad Pittel sem volt minden rendben köztük, így a feszültség is hozzájárult jelentős súlycsökkenéséhez. Megint mások viszont azt állították, hogy Angelina csak a Salt című mozi kedvéért […]

Tavalyi fotóit látva sokan aggódtak Angelina Jolie-ért, hiszen a színésznő csontsoványra fogyott. Ennek egyesek szerint az lehetett az oka, hogy ikerterhessége után túlzásba vitte a fogyókúrát, mások szerint Brad Pittel sem volt minden rendben köztük, így a feszültség is hozzájárult jelentős súlycsökkenéséhez. Megint mások viszont azt állították, hogy Angelina csak a Salt című mozi kedvéért szabadult meg a kilóktól.

angiecikk.jpg ()Külföldi internetes oldalak szerint a 35 éves színésznő minden filmjére speciális diéta- és edzéstervvel készül fel, így például a tavaly bemutatott Salt c. film forgatásának megkezdése előtt Angelina napi ötszöri étkezést iktatott be napirendjébe.

Kis adagokat evett, és arra nagyon ügyelt, hogy minden adag hetven százalékban tartalmazzon szénhidrátot, harminc százalékban pedig proteint – ez az arány a forgatás megkezdése után hatvan-negyvenre módosult. És bár imádja a gyorséttermi kosztot, a film készítése alatt ezt megvonta magától. Alkoholt csak hétvégenként ivott, persze mértékkel.

A színésznő a forgatás alatt hetente négyszer edzett, mindig az ebédszünetekben. A konditeremben nem végzett kardio gyakorlatokat, mert elsősorban fogyni akart, nem az állóképességét szerette volna növelni.

Angelina számára egyébként évek óta életforma a rendszeres testmozgás. A 2001-es Lara Croft – Tomb Raider című mozi forgatása alatt például heti négy alkalommal sportolt: személyi edzője irányításával több mozgásformát is kipróbált, például kajakozott, kickbokszolt, jógázott, de az utcai harcosok több jellegzetes mozdulatát is elsajátította.

Ha épp nem készül filmszerepre, a 173 cm magas színésznő külföldi források szerint az 5 faktoros diétát követi, és a rendszeres edzés mellett azzal tartja formában magát, hogy hat csemetéje (három saját és három örökbefogadott gyermek) után szaladgál párjával, Brad Pittel.

Fotó: Profimedia.hu

Itt a jó idő, hozd formába magad! Van egy tippünk!

Érd el te is hatékonyabban a célodat, és felejtsd el derekadra tekert strandtörülközőt!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X