Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi szuper alakját a Gyilkos elmék sztárja!

Így őrzi szuper alakját a Gyilkos elmék sztárja!

edzésfogyókúrapluszkilószülés
0

Írta: and

Ha sorozatrajongó vagy, számodra is ismerős lehet AJ, vagyis Andrea Joy Cook neve: a Gyilkos elmék sztárja játszott például a Különleges ügyosztály, a Haláli hullák, a Tru Calling – Az Őrangyal és az X-Akták című sorozatban is. Első pillantásra úgy tűnik, a csinos AJ számára nem jelent különösebb gondot fantasztikus alakjának megőrzése, ám a 32 […]

Ha sorozatrajongó vagy, számodra is ismerős lehet AJ, vagyis Andrea Joy Cook neve: a Gyilkos elmék sztárja játszott például a Különleges ügyosztály, a Haláli hullák, a Tru Calling – Az Őrangyal és az X-Akták című sorozatban is.

Első pillantásra úgy tűnik, a csinos AJ számára nem jelent különösebb gondot fantasztikus alakjának megőrzése, ám a 32 éves színésznő nem titkolja, mennyi nehézséggel járt számára gyermeke születése után a pluszkilók leadása.

„18 kilót híztam egy nehéz terhesség után” – árulta el. Majd hozzátette – “nagyon kemény volt, hiszen láttam, hogy a testem változik, és nem én irányítom.” AJ 2008 őszén adott életet kisfiának, ezt követően pedig mindent megtett, hogy a kilók leolvadjanak róla. Ám nem az volt számára az elsődleges, hogy minél gyorsabban fogyjon, hanem az, hogy egészséges és fitt is legyen.

Ezért egy ismert magazin Feel Great Weight plan elnevezésű programját választotta, és ennek értelmében tulajdonképpen életmódot váltott: egészségesebb ételekre cserélte hűtője tartalmát – lemondott például kedvenc édességéről, a muffinról is, ezen kívül rászoktatta szervezetét a többször, kis adagokban történő étkezésre, és mindennapjaiban beiktatta a rendszeres mozgást.

AJ arról írt a fent említett magazin weboldalán, hogy bár bűnösnek érezte magát, amikor edzeni indult gyermeke ágya mellől, később mégis úgy látta, jól döntött. „végül rájöttem, ha törődöm magammal, több energiám lesz arra, hogy a kisfiamról és a családomról is gondoskodhassam” – fejtette ki a színésznő.

Hogy biztosan ne hagyhasson ki egy edzést sem, a kanadai születésű sztár felvett egy személyi edzőt. Így tudta, valaki vár rá, tehát nem bliccelheti el a mozgást. Emellett az is könnyebbséget jelentett számára, hogy egy közeli edzőterembe járt le, tehát nem ment el sok ideje utazgatással.

A 169 cm magas sztár öt hónapon belül megszabadult minden felesleges kilótól, és ma már amellett, hogy csinos, jóval több az energiája is: „most elégedett vagyok önmagammal, és annak is nagyon örülök, hogy ismét viselhetem a kedvenc kis fekete ruhámat!” – mondta AJ Cook. 

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X