Főoldal > AKTUÁLIS > Jógával őrzi alakját Gallusz Niki

Jógával őrzi alakját Gallusz Niki

étrendharmóniajógaszínésznő
0

Írta: and

Ha azt gondoltad, hogy a színésznők – a modellekhez hasonlóan – csak kemény fogyókúrával tudják megőrizni fantasztikus alakjukat, ideje megismerned a kivételt: Gallusz Niki ugyanis elmondása szerint nem híve a diétáknak. „Arra viszont rájöttem, hogy amikor kisebb adagokat eszem, a nap során többször, akkor egyrészt nem terhelem meg a gyomrom, másrészt tudok énekelni, valamint rengeteg […]

Ha azt gondoltad, hogy a színésznők – a modellekhez hasonlóan – csak kemény fogyókúrával tudják megőrizni fantasztikus alakjukat, ideje megismerned a kivételt: Gallusz Niki ugyanis elmondása szerint nem híve a diétáknak.

„Arra viszont rájöttem, hogy amikor kisebb adagokat eszem, a nap során többször, akkor egyrészt nem terhelem meg a gyomrom, másrészt tudok énekelni, valamint rengeteg az energiám” – árulta el Niki az egyik ismert magazin díjátadó gáláján a Wellness Cafe-nak.

„Nem vonok meg magamtól semmit, amit megkívánok. És szerencsére már nem is kívánok meg annyi mindent, mint régebben, amikor mondhatni bánatevő voltam. Manapság már inkább sétálok, vagy olvasok, ha el szeretném terelni a gondolataimat a problémákról. Az evést pedig tudatosan úgy próbálom kezelni, hogy az a testem táplálására szolgál” – tette hozzá.

A Madách Színház színésznője azt is elmondta, hogy gyermekkora óta hozzá van szokva a mozgáshoz, és régóta a jóga szerelmese. „Másfél évig nagyon rendszeresen jógáztam, de most egy kis szünetet kellett tartanom, mert egyrészt költözködtem, másrészt meg is szűnt az a jógastúdió, ahová eddig jártam” – mondta.

galluszniki2.jpg ()Niki körülbelül egy hónapja nem látogatja a jógaórákat, de mivel elmondása szerint nem tudja sokáig szünetet tartani kedvenc mozgásformájával, úgy érzi, rövidesen ismét folytatja a gyakorlatokat.

„A Madách Színházban persze táncpróbáink is vannak, de úgy érzem, ez a mozgás nem elég számomra: szükségem van nyújtó- és relaxáló gyakorlatokra, illetve olyan feladatokra, melyekkel kifejezetten a derekamat és a combjaimat formálhatom” – tette hozzá. 

Niki azt is elmondta, hogy bőre szépsége érdekében igyekszik minél több ásványvizet és gyógyteát fogyasztani. „A téli időszakban sok gyógyteát ittam, de tudom, hogy ezeket sem szabad sokáig fogyasztani, mert az nem tesz jót. Egy-egy kúra viszont szinte csodákat tehet” – mondta.

Niki nemcsak csinos, hanem nagyon harmonikus személyiség is. A Wellness Cafe kérdésére elárulta, hogyan őrzi a belőle áradó harmóniát: „közhelynek tűnik, de én is azt vallom, hogy meg kell barátkoznunk magunkkal, hiszen ez a harmónia titka. Emellett úgy érzem, az sem mindegy, hányan szeretnek, illetve, hogy ki tudod-e fejezni a szereteted. Most szerencsés időszakomat élem: nemcsak szeretnek, hanem ezt én is tudom viszonozni” – mondta Niki.

Fotó: Sanoma archívum/Schumy Csaba


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X