Főoldal > AKTUÁLIS > Iszak Eszter és Kállay-Saunders András a félmaratonra edzenek

Iszak Eszter és Kállay-Saunders András a félmaratonra edzenek

edzésfelkészülésfélmaratonfutásváltóverseny
0

Írta:

 A felkészülés első lépéseként Eszter és Andris egy különleges futóeseményen vettek részt a Vidámparkban és az Állatkertben, ahol többek között az elvarázsolt kastélyt is birtokba vehették közel 300 futóval együtt. Vigyázz, kész, rajt! Elindult a felkészülés a 26. Nike Budapest Félmaratonra, ahol idén is több ezer lelkes futó és hazánk kedvenc sztárjai állnak majd a […]

 A felkészülés első lépéseként Eszter és Andris egy különleges futóeseményen vettek részt a Vidámparkban és az Állatkertben, ahol többek között az elvarázsolt kastélyt is birtokba vehették közel 300 futóval együtt.

Vigyázz, kész, rajt! Elindult a felkészülés a 26. Nike Budapest Félmaratonra, ahol idén is több ezer lelkes futó és hazánk kedvenc sztárjai állnak majd a rajtvonal mögé, hogy váltóban teljesítsék a legyőzhető távolságot. Iszak Eszter, a VIVA műsorvezetője és Kállay-Saunders András, a Megasztár felfedezettje már most elkezdték az edzést, hogy szeptember 4-én a legjobb formájukat hozhassák az ország kedvenc félmaratonján.

A két sztár a felkészülést egy különleges helyszínen kezdte: a Vidámparkban és az Állatkertben több mint 200 fiatal futóval együtt fedezték fel a Városliget legkülönlegesebb helyszíneit, a sportos este után pedig egy jó hangulatú buliban fújták ki magukat.

„A sport eddig nem volt része az életemnek, az edzőtermeket inkább elkerültem” – vallotta be nevetve VIVA Eszti. „Ahogy azonban egyre több feladatban kellett helyt állnom, rájöttem, hogy a rendszeres testmozgás nemcsak az állóképességemet javítja, hanem ki is kapcsol. A futás most egy új kihívás az életemben: a célom az, hogy szeptemberben váltóban, két futótársammal lefussam a Félmaratont ” – tette hozzá a gyönyörű műsorvezető.

sztarfutok2.jpg ()

Iszak Eszterrel ellentétben Kállay-Saunders András gyermekkorától kezdve igazi sportember, lételeme a mozgás. „Nagyon szeretek futni, mindig megnyugtat a kocogás. Kiskorom óta rendszeresen sportolok, de versenyekre nem nagyon jártam eddig.  Úgy döntöttem, hogy a Megasztár után idén egy újabb területen mérettetem meg magam” – mondta el az énekes, aki szintén hármas váltóban (trióban) futja majd le a 21 kilométeres távon.

A következő hónapokban a Nike további izgalmas helyszíneken szervez futóeseményeket sztárok bevonásával, hogy minél több fiatal rájöjjön, a sport szórakoztató és vidám is lehet. Lehetsz amatőr kocogó vagy profi futó, teljesítheted a rövidebb vagy a hosszabb távot, indulhatsz egyedül vagy a barátaiddal, a lényeg: FUSS BUDAPEST!

Forrás: Red Lemon Media


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X