Főoldal > AKTUÁLIS > Itt a tavasz, bújj ki a vackodból! – Szuper programok

Itt a tavasz, bújj ki a vackodból! – Szuper programok

ajánlókoncertprogramtavasz
0

Írta: and

A 38 szülinapi koncertek A tavaszi szezonra több zenekar is készült új lemezzel, szemezgess a lemezbemutató koncertek között! Az A38 nyolcadik szülinapja alkalmából 45 nap alatt 15 lemezbemutatót is tartanak a hajón. Itt lesz május 8-án a Budapest Bár lemez nélküli lemezbemutatója, a Hoppá! című album ugyanis csak május közepén jelenik meg, de sok új […]

A 38 szülinapi koncertek

A tavaszi szezonra több zenekar is készült új lemezzel, szemezgess a lemezbemutató koncertek között! Az A38 nyolcadik szülinapja alkalmából 45 nap alatt 15 lemezbemutatót is tartanak a hajón. Itt lesz május 8-án a Budapest Bár lemez nélküli lemezbemutatója, a Hoppá! című album ugyanis csak május közepén jelenik meg, de sok új dalt most hallhat először a közönség. Ha szereted az elektronikus zene világát, Judy Jay hangját már biztos hallottad, talán csak a nevét nem ismered, hiszen most jelenik meg első saját lemeze, amelyről így nyilatkozott: „Elektronikus alapokat bolondítunk meg különböző instrumentális sokszínű, multikulturális zenékkel. Ez a sokszínűség engem és az életvitelemet is jellemez, hisz szinte létszükségletté vált nálam a változatosság.” Őt május 12-én hallhatod az A38-on.

SugarloafInstantKarma.jpg ()Sugar Loaf Magyarkanizsán

A Sugar Loaf zenekar, akik többek között az angol Placebo előzenekaraként is felléptek már, elkészültek hatodik nagylemezükkel. Új albumuk az Instant Karma címet viseli, és több helyszínen is tartanak lemezbemutató koncertet, többek között megnézheted őket Magyarkanizsán a Fő téren május 8-án. Ha egyik koncertre sem tudsz elmenni, ne keseredj el, rendeld meg az új lemezt a zenekar honlapjáról kedvezményesen!

Subscribe a Pécsi Est Caféban

Ha a pop helyett inkább a keményebb műfajokat kedveled, ne hagyd ki május 7-én Pécsett a Subscribe lemezbemutatóját. A már 2000 óta létező zenekar a magyar metál egyik legkiemelkedőbb szereplője, első nagylemezüket 2004-ben adták ki. Azóta töretlen sikerrel koncerteznek, fesztiváloznak és mindig megőrjítik a közönséget. Új albumuk, a Bookmarks már a harmadik a nagylemezeik sorában, és abban biztos lehetsz, hogy ezúttal sem okoznak csalódást.

Ákos a Sportarénában

Mindenki ismeri a nevéhez fűződő dalokat az Induljon a banzájtól elkezdve, az Ilyenek voltunkon keresztül a Keresem az utamig. A tizenhárom új dalt felsorakoztató új lemez négy év után Ákos első stúdióalbuma, és A Katona imája címet viseli. A lemezen az elektronikus hangzás keveredik az akusztikus gitárral, az erőteljes rock a vonóskarral. A május 14-én esedékes budapesti koncertre már majdnem egy éve készül a stáb: egyedi, speciális formájú színpadi teret fognak kialakítani az Arénában, több különböző vetítési- és képmegjelenítési technikát alkalmaznak majd a koncerten, sőt még pirotechnikai eszközpark is gondoskodik a tüzes hangulatról.

malackaesataho.jpg ()Malacka és a tahó a Gödörben

Ha jókedvűen akarsz mulatni, látogass el a Gödörbe május 20-án a Malacka és a Tahó lemezbemutatójára. A zenekar 1996-ban alakult és azóta szerves részét képezik a magyar koncert-kultúrának. 15 éves évfordulójuk alkalmából álltak elő jubileumi lemezükkel, melyen az utóbbi évek legjobb dalait hallhatod a magyar zenei élet egyik legvidámabb együttesétől.

Itt a jó idő, hozd formába magad! Van egy tippünk!

Nincs sem időd, sem energiád a szexre? Íme, a megoldás!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X