Főoldal > AKTUÁLIS > Mozogj velünk és a legnagyobb sztárokkal! – Wellness-nap

Mozogj velünk és a legnagyobb sztárokkal! – Wellness-nap

címlapfotózásmozgásnyereményórarendregisztrációwellness-nap
0

Írta:

Ha szeretsz mozogni, és szívesen eltöltenél egy napot a legismertebb fitneszelőadók társaságában, akkor ott a helyed június 4-én a Wellness magazin által szervezett Wellness-napon. A budapesti Folyondár Vasas Sport és Tánc Centrumban egész nap a mozgásé lesz a főszerep – na és persze a tiéd, hiszen minden arról szól majd, hogy jól érezd magad.    […]

Ha szeretsz mozogni, és szívesen eltöltenél egy napot a legismertebb fitneszelőadók társaságában, akkor ott a helyed június 4-én a Wellness magazin által szervezett Wellness-napon. A budapesti Folyondár Vasas Sport és Tánc Centrumban egész nap a mozgásé lesz a főszerep – na és persze a tiéd, hiszen minden arról szól majd, hogy jól érezd magad. 

 

 


Két teremben a legnépszerűbb prezenterek és a legszuperebb óratípusok várnak majd. A nagyszínpadon fellép Béres Alexandra, Katus Attila, Tatarek Rezső, Borsodi Balázs és Lencsés Rita, valamint egy fergeteges zumbapartival vár mindenkit Vieira Lívia. A kisteremben a legújabb óratípusokat próbálhatod ki, lesz cardiobalett, salsafit, strike zone, Port de Bras, és a Body Art sem maradhat ki a sorból.

A mozgásprogramokon kívül a Wellness címlapfotózás keretében kipróbálhatod, milyen címlaplánynak lenni, a Reebok jóvoltából fényképezkedhetsz a szépségkirálynő Dammak Jázminnal, sőt, egy meglepetés sztárvendég koncertjén is részt vehetsz! Ha vállalkozó kedvű vagy, pályázhatsz a Wellness magazin arca címre is – ha te vagy a befutó, szerepelhetsz a magazinban is! Egész nap kiállítók és standjaik várnak majd, hogy megismerkedj kínálatukkal.

Hogy biztosan legyen helyed az eseményen, regisztrálj mielőbb a www.wellandfit.hu/wellnessnap oldalon leírtaknak megfelelően. Ha regisztrálsz, máris tiéd egy 30%-os vásárlási kedvezményre jogosító Reebok kupon, a helyszínen meglepetés-ajándék vár, és a sorsoláson is részt vehetsz, ahol megnyerheted az értékes ajándékok valamelyikét!

wnap3.jpg ()

Ugye, hogy ott a helyed a Wellness-napon? Hozd el a barátnőidet is, mozogjatok közösen! A belépő mindössze 500 Ft!

Mi ott leszünk! És te?

Órarend

Nagyterem:

9.00-9.45    Béres Alexandra – Súlykontroll
10.00-10.45    Lencsés Rita és Borsodi Balázs – R&B Moove élő DJ-vel
11.00-11.45    Tatarek Rezső – Iron Box
12.00-12.45    Katus Attila – Alakformáló
13.00-13.45    Vieira Lívia – Zumba

Kisterem:

9.00-9.45    Lencsés Rita és Borsodi Balázs – Body Art
10.00-10.45   
Cseresnyés Bea – Strike Zone
11.00-11.45     Bolla Mariann – Cardiobalett 
12.00-12.45    Földvári Zsófi – Port de Bras
13.00-13.45    Osvaldo Zequeira – Salsafit


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X