Főoldal > AKTUÁLIS > Így hozta csúcsformába magát a Tron: Örökség című mozi szexi sztárja!

Így hozta csúcsformába magát a Tron: Örökség című mozi szexi sztárja!

diétaedzésolasz konyhaszínésznő
0

Írta: and

Amikor megkapta a Tron: Örökség című moziban Quorra szerepét, Olivia Wilde talán még nem is sejtette, milyen kemény próbatétel előtt áll, hiszen a szerepre elképesztő felkészülésen kellett keresztülmennie. „Személyi edző segített a felkészülésben. Heti 5-6 alkalommal iktattam be egy-egy órányi kardio edzést, emellett heti háromszor súlyzós gyakorlatokat végeztem, és szintén heti három alkalommal harcművészeti- és […]

Amikor megkapta a Tron: Örökség című moziban Quorra szerepét, Olivia Wilde talán még nem is sejtette, milyen kemény próbatétel előtt áll, hiszen a szerepre elképesztő felkészülésen kellett keresztülmennie.

„Személyi edző segített a felkészülésben. Heti 5-6 alkalommal iktattam be egy-egy órányi kardio edzést, emellett heti háromszor súlyzós gyakorlatokat végeztem, és szintén heti három alkalommal harcművészeti- és küzdősport-elemekben gazdag edzés várt rám” – nyilatkozta a gyönyörű színésznő egy külföldi magazinnak.

A Doktor House és a Narancsvidék című sorozatok 27 éves sztárja szerint azonban nemcsak az jelentett komoly kihívást, hogy sokak által irigyelt alakját még szuperebbé formálhassa, hanem az is, hogy ezt az álomalakot meg kellett tartania, hiszen testhez simuló, különleges jelmezén később nem tudtak alakítani.

A vegetáriánus Olivia egyébként szigorú diétát is követett a filmre való felkészülés során. „Általában ha gyorsan le kell dobnom pár kilót, nem iszom alkoholt, és nem iszom kenyeret” – mondta a színésznő, aki egy külföldi weboldal értesülései szerint a forgatás idején szinte bármit megadott volna egy pohár finom borért és egy tányérnyi isteni olasz tésztáért.

Bár házasságát olasz férjével, az előkelő családból származó Tao Ruspolival már nem tudja megmenteni, Olivia rajongása az olasz konyha iránt nem múlt el: a szépség kedvenc étele saját készítésű bolognai spagettije.

Ebbe általában gombát, cukkinit, répát, fokhagymát, friss bazsalikomot, petrezselyemzöldet, oregánót és rozmaringot is tesz. A színésznő legszívesebben olyan alapanyagokat használ fel, amelyek a közeli piacról, vagy épp saját kertjéből származnak.

A kiadós lakomákat Olivia szereti lemozogni: bár elmondása szerint nem a sport megszállottja, nagyon élvezi a spinning órákat a lakása közelében lévő edzőteremben, de szeret jógázni, Pilates-re vagy karate-órákra járni, illetve túrázni is, ahová két kutyája is gyakran elkíséri.

Fotók: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X