Főoldal > AKTUÁLIS > Íme, Wolf Kati életmód-titkai!

Íme, Wolf Kati életmód-titkai!

családéletmódénekesnőkarrierszépségápolás
0

Írta: and

Egészséges életmód Wolf Kati számára alapvető fontosságú az egészséges életmód, mely saját bevallása szerint elengedhetetlen ahhoz, hogy bírja a fellépésekkel járó megterhelést. „A színpadon nem lehetek fáradt, fontos, hogy legyen elég energiám” – mondja az énekesnő. Rohanó életmódja miatt persze Katinak is sokszor nehezére esik megvalósítani az egészséges étkezést, de azért az alapvető dolgokra igyekszik […]

Egészséges életmód

Wolf Kati számára alapvető fontosságú az egészséges életmód, mely saját bevallása szerint elengedhetetlen ahhoz, hogy bírja a fellépésekkel járó megterhelést. „A színpadon nem lehetek fáradt, fontos, hogy legyen elég energiám” – mondja az énekesnő. Rohanó életmódja miatt persze Katinak is sokszor nehezére esik megvalósítani az egészséges étkezést, de azért az alapvető dolgokra igyekszik odafigyelni. „Sok gyümölcsöt és zöldséget eszem, kerülöm a zsíros ételeket, és próbálok minden nap meleg ételt is beiktatni.”

Kati fontosnak tartja azt is, hogy jó példát mutasson a gyerekeknek, hiszen számukra az lesz természetes, amit otthon látnak. „Érdekes egyébként, hogy mennyire különbözik a két gyerek. A kisebbik nagyon jó evő, mindent megeszik, míg a nagyobbik hihetetlenül válogatós” – meséli az énekesnő.

Kati elsősorban szerencsés génjeinek köszönheti vékony, csinos alakját, hiszen diétázni sose szokott. „Szerintem nincs csodaszer, mindenkinek meg kell találni a leghatékonyabb módszert. Nálam elég, ha odafigyelek egy kicsit arra, hogy mit eszem.” Kati például a terhesség után se fogyókúrázott, csak a tehetségkutatóval járó képernyős megjelenések ideje alatt kezdett el jobban odafigyelni alakjára.

„Sportolni se szoktam rendszeresen, inkább rapszodikusan, néha semmit, aztán eszembe jut és belevágok.” Az énekesnő manapság otthon végez rövid, átmozgató gyakorlatokat, a leghatékonyabb sportnak azonban a két kisgyerekkel járó állandó rohangálást tartja. „A gyerekek mellett egy percig sem lehet nyugodtan ülni, valószínűleg ez segít abban, hogy formában maradjak.”

Szépségápolás

Kati elsősorban hajára figyel oda, hiszen az van leginkább igénybe véve. „Van olyan nap, amikor akár háromszor is be van sütve a különböző fotózások miatt. Emellett szőkítem is, így igyekszem odafigyelni, hogy pakolásokkal, balzsamokkal rendszeresen ápoljam, regeneráljam” – mondja az énekesnő. Kati alapvetően nem tartja magát egy tükör előtt ácsorgós, szépítkezős alkatnak, erre már csak a gyerekek miatt se lenne ideje. Viszont nagyon fontos számára a bőr hidratálása, melyet véleménye szerint nem csak krémekkel lehet elérni, de például az étkezéssel is sokat tehetünk a szép bőrért. „Nagyon szeretem például az olajos magvakat, de mivel ezek köztudottan nem tesznek jót a bőrnek, igyekszem kerülni őket.”

Karrier és család

A tehetségkutató sikere óta az énekesnő állandó pörgésben él, egymást érik a fellépések, koncertek. Kati azonban így is igyekszik megtalálni az egyensúlyt karrier és család között. „Egy főállásban dolgozó anyának legalább ennyire nehéz összeegyeztetni a kettőt. Én tudom úgy szervezni a napomat, úgy vállalni fellépéseket, hogy a gyerekekhez igazodjon” – véli Kati. Például tudatosan törekszik arra, hogy a gyerekeknek szoros kapcsolata legyen a nagymamákkal, így bátran rájuk meri bízni őket, ami nagy segítséget jelent. „A naptáramban pedig jó előre kijelölöm azokat a napokat, amikorra nem vállalok fellépést – ezt az időt csakis a családdal töltöm.”

Szerinte a párkapcsolatban sem az együtt töltött idő mennyisége számít, hanem hogy ezt minőségileg töltsék el a párok. „Számomra a szüleim jelentik a példát. Egy kapcsolaton minden nap dolgozni kell, és persze kell hozzá egy jó adag szerencse is.”
Az énekesnő egyébként úgy érzi, sikerült megtalálnia a számára ideális egyensúlyt. Egyszerre anya, akinek családja van, otthont teremt, ugyanakkor a színpadon kiélheti legnagyobb szenvedélyét, az éneklést. „Nagyon különbözik a kettő, de pont emiatt ki is egészítik egymást. Mindkettőre vágyom, a család nyugalmára éppúgy, mint a színpadi pörgésre.”

Wellness Cafe-tipp: „Csak azt tanácsolhatom, amit az én életem is igazol: soha nem késő megpróbálni és belevágni álmaink megvalósításába. Hiszen még mindig jobb, mint vágyakozni anélkül, hogy megpróbálnánk tenni érte.”

Mindezt pedig Wolf Kati sikerei bizonyítják, aki legközelebb a hazai könnyűzenei élet egyik legrangosabb díjátadóján, a Viva Comet-en izgulhat a ’Legjobb női előadó’ címért.

További infó: 11. VIVA Comet díjátadó gála 2011. június 10. Papp László Budapest Sportaréna, www.vivacomet.hu

Bűnmentes élvezet – miket rágcsáljunk?

Simán feszesebb!

Nézd meg jobban – válaszd a minőséget!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X